OSBE kërkon "Plan B" për refugjatët

OSBE kërkon "Plan B" për refugjatët

Nikolla Poposki ka marrë pjesë në takimin joformal të ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve anëtare të OSBE-së, ku u diskutua rreth krizave të sigurimit dhe emigracionin.

Gjatë takimit u diskutua se Maqedonia do të jetë sërish në goditje të valës intensive të refugjatëve, dhe për këtë arsye nevojitet bashkëpunim dhe koordinim edhe me partnerët evropiane edhe me fqinjët, lajmëron korrespondenti i MIA-s nga Berlini.

Ajo që vlen të theksohet është kontrollimi i refugjatëve dhe marrja e masave parandaluese të celulave terroriste.

Please publish modules in offcanvas position.