Polonia ndaloi hyrjen e kamionëve rus dhe bjellorus në vend

Polonia ndaloi hyrjen e kamionëve rus dhe bjellorus në vend

Kamionët e mallrave të regjistruar në Rusi ose Bjellorusi do të ndalohen të hyjnë në Poloni, bën të ditur agjencia polake e lajmeve PAP.

Ministri i Punëve të Brendshme të Polonisë, Mariush Kaminski dje nënshkroi urdhër që ndalon hyrjen e kamionëve nga Bjellorusia në Poloni.

Kufizimi vlen për kamionë, traktorë, rimorkio dhe gjysmë rimorkio të regjistruara në Bjellorusi ose Rusi dhe do të hyjë në fuqi më 1 qershor deri në njoftimin e ardhshëm, njofton PAP.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.