E diela ditë jopune, ata që punojnë paguhen dhe një ditë tjetër e kanë të lirë

E diela ditë jopune, ata që punojnë paguhen dhe një ditë tjetër e kanë të lirë

Qeveria e ka shpallur tashmë ditë jopune ditën e diel, por në rast se punëtorët do të punojnë sërish të dielave, atëherë atyre u paguhet dita dhe se një ditë tjetër të javës do ta kenë të lirë.

Bislimoski: Nuk do të ketë ndryshim në çmimin e energjisë elektrike

Bislimoski: Nuk do të ketë ndryshim në çmimin e energjisë elektrike

Përkundër rritjes te fqinjët, nuk do të ketë ndryshime në çmimin e energjisë elektrike në vendin tonë, pasi që asnjë nga kompanitë e energjisë nuk ka paraqitur kërkesë në Komisionin Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime të Ujit (KRRE) se i...

Industria ushqimore  shënon rënie për vetëm 20 për qind

Industria ushqimore shënon rënie për vetëm 20 për qind

Qeveria dështoi me masën për blerjen e produkte vendore në pakon e katërt të masave, thonë nga industria ushqimore.

Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës

Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, solli vendim, me të cilin kryhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,13 % në raport me vendimin...

Bytyqi: Ja çfarë përmban pakoja e pestë e masave ekomike

Bytyqi: Ja çfarë përmban pakoja e pestë e masave ekomike

Zëvendëskryeministri për Çështje ekonomike dhe koordinim me resorët ekonomikë, Fatmir Bytyqi pasdite është takuar me përfaqësues të Odës së Pavarur Hotelerike (OPH) me të cilët ka diskutuar për parashikimet e tyre lidhur me mbështetjen e deritashme të ekonomisë përmes implementimit...

Zaev: Në pakon e pestë ekonomike do të përfshihen të varfrit, mediumet dhe gastronomët

Zaev: Në pakon e pestë ekonomike do të përfshihen të varfrit, mediumet dhe gastronomët

Kryeministri Zoran Zaev në Kuvend, duke iu përgjigjur pyetjeve të deputetëve, ndau një pjesë të masave të parapara me pakon e pestë për mbështetje të qytetarëve, punëtorëve, ekonomisë.

Besimi – Tejаda: Mbështetje për reformat në menaxhimin e financave publike

Besimi – Tejаda: Mbështetje për reformat në menaxhimin e financave publike

Mbështetje për reformat për përforcimin e menaxhimit të financave publike përmes projekteve për përmirësimin në lidhje me menaxhimin e borxhit publik, si dhe sa i përket sferës së statistikave financiare u diskutuan në takimin e realizuar midis ministrit të Financave...

Nga mesnata çmimi i dizelit ulet për gjysmë denari

Nga mesnata çmimi i dizelit ulet për gjysmë denari

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) vendosi që prej sonte në mesnatë çmimi i Euro Dizel të ulet për gjysmë denari për litër, ndërsa çmimet e Euro Super BS-95 dhe Euro Super BSD-98 mbeten të pandryshuara, kështu që edhe në javën...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni