Kompania që themeloi kryeministri Kovaçevski, do të prodhojë panele solare në Tetovë

Kompania që themeloi kryeministri Kovaçevski, do të prodhojë panele solare në Tetovë

Kompania Pikcell Group, ish pronar i së cilës është kryeministri aktual Dimitar Kovaçevski, do të ndërtojë fabrikën për prodhimin e paneleve diellore për termocentralet fotovoltaike në zonën industriale në Tetovë.

Orizi do të bëhet kulturë strategjike e bujqësisë në Maqedoni, thotë Nikollovski

Orizi do të bëhet kulturë strategjike e bujqësisë në Maqedoni, thotë Nikollovski

Ministri i Bujqësisë, Lupço Nikollovski shprehu gatishmëri për takim me përfaqësues të prodhuesve të orizit, që t’i dëgjojë kërkesat të cilat i thanë ata në protestën dhe bllokadën e djeshme në rrugën magjistrale Koçan – Shtip.

Zbritje në çmimet e karburanteve në Maqedoni

Zbritje në çmimet e karburanteve në Maqedoni

Çmimet e karburanteve në vend do të jenë për 1 denarë më lirë, përcjell TV21.

Marzhi për tregtimin e energjisë elektrike është kufizuar në 10%

Marzhi për tregtimin e energjisë elektrike është kufizuar në 10%

Ndërmarrje publike, shkolla fillore dhe të mesme, e kompani të ndryshme, nuk kanë lidhur me kohë marrëveshje për furnizim me energji elektrike, e si pasojë tani rrymën e paguajnë 50% më shtrenjtë. Këtë e bëri të ditur, ministri i Ekonomisë,

Lupço Nikollovski: Vendi nuk do të përballet me mungesë të produkteve bazë

Lupço Nikollovski: Vendi nuk do të përballet me mungesë të produkteve bazë

Mielli, vaji dhe qumështi nuk do t’i mungojë asnjë qytetari të vendit pavarësisht krizës dhe rritjes së çmimeve të përditshme. Këtë e siguroi ministri i Bujqësisë, Lupço Nikollovski i cili tha se çdo mungesë në ushqim do të sigurohet nga...

“Shpenzimet minimale për familje me 4 anëtarë janë 48.234 denarë”, LSM me raport për muajin gusht

“Shpenzimet minimale për familje me 4 anëtarë janë 48.234 denarë”, LSM me raport për muajin gusht

Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë (LSM) informoi se të dhënat e fundit nga shporta minimale sindikaliste tregojnë se në gusht një familjes katëranëtarëshe e cila jeton në shtëpi prej 50 metrave katrorë dhe nuk posedon automobil, vetëm për mundësimin e...

Janë shtruar pak kilometra, duhet të përfundojë në nëntor 2023

Aksi rrugor nga Izvori deri te ura e qytetit të Dibërës ka një gjatësi afër 19 kilometra dhe mundëson lidhjen e Dibrës me Kërçovën, ndërsa shkurton rrugën nga 86 në 19 km. Po ashtu, kjo rrugë do të ringjallë edhe...

Janë anuluar faturat e BEG-ut për muajin gusht! Bislimovski: Qytetarët do të marrin fatura të reja

Janë anuluar faturat e BEG-ut për muajin gusht! Bislimovski: Qytetarët do të marrin fatura të reja

Qytetarët e qytetit të Shkupit të jenë të qetë, faturat e BEG-ut për energjinë termike janë anuluar dhe do të marrin faturat e reja të korrigjuara për muajin gusht, deklaroi kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime të Ujit...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni