Filloi aksioni për pagesën e faturave të mbetura të ujit në këste pa interes

Filloi aksioni për pagesën e faturave të mbetura të ujit në këste pa interes

Aksioni i realizuar nga Ndërmarrja publike “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup për pagimin e borxheve në këste pa shkallë interesi për pagesa të vonuara, filloi sot dhe procesi po shkon pa pengesa, njoftojnë nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime”- Shkup.

Hapet platformë donatore solidarnost.gov.mk për ballafaqim më të lehtë ndaj Kovid-19

Hapet platformë donatore solidarnost.gov.mk për ballafaqim më të lehtë ndaj Kovid-19

Në funksion është platforma në internet solidarnost.gov.mk, përmes së cilës qytetarët dhe kompanitë mund të dhurojnë me shpejtësi dhe lehtësi në fondet e solidaritetit për luftën kundër KOVID-19 të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Qeverisë dhe të regjistrohen si dhurues.

Objektet akomoduese hotelierike dhe hotelet nga e hëna punojnë me protokolle speciale

Objektet akomoduese hotelierike dhe hotelet nga e hëna punojnë me protokolle speciale

Nga e hëna, 22 qershori, do të fillojnë të punojnë hotelet dhe objektet e tjera të hotelerisë për turistët. Kjo është bërë e mundur me Protokollin e miratuar nga Qeveria në seancën e 69-të të mbrëmshme, e cila i rregullon...

“Viz Er” e vazhdoi pezullimin e gjitha fluturimeve deri më 13 korrik

“Viz Er” e vazhdoi pezullimin e gjitha fluturimeve deri më 13 korrik

Kompania ajrore me buxhet të ulët Viz Er, njoftoi se si rezultat i kufizimeve të vazhduara të udhëtimit për të gjitha fluturimet jashtë nga dhe deri në Republikë e Maqedonisë së Veriut e ka vazhduar pezullimin e gjitha fluturimeve në...

Shtrenjtohen derivatet e naftës prej një deri 1,5 denarë për litër

Shtrenjtohen derivatet e naftës prej një deri 1,5 denarë për litër

Çmimi i derivateve të naftës ritet për një deri 1,5 denarë për litër, vendosi Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE). Me vendimin bëhet rritje e çmimeve me pakicë të derivateve të naftës në mesatare për 1,98 për qind.

Angelovska: Të gjithë qytetarët që i plotësojnë kushtet do të marrin kartelat pagesore 32 minuta

Angelovska: Të gjithë qytetarët që i plotësojnë kushtet do të marrin kartelat pagesore 32 minuta

Të gjithë qytetarët që kanë përmbushur kushtet, ndërsa nuk janë në listën e fituesve të kartelave pagesore për shkaqe të gabimeve teknike, ajo do të rregullohet dhe qytetarët do të marrin kartelat. Po për këtë do të duhen disa ditë,

Vauçerë për turizëm për 117.000 qytetarë tashmë janë duke u shpërndarë edhe 324.500 kartela “Blej vendore”

Që sot 117.000 qytetarë do të marrin vauçerë për turizëm të cilat do të mund t’i shfrytëzojnë deri më 15 dhjetor të këtij viti. Ndarja e kartelave pagesore, të cilat do t’i marrin rreth 324.500 qytetarë, filloi gjatë ditës së...

Kontrolloni nëse jeni përfitues të vauçerëve për pushime

Kontrolloni nëse jeni përfitues të vauçerëve për pushime

Qeveria tashmë ka publikuar listën e përfituesve të vauçerëve për turizëm. Qytetarët mund të kontrollojnë nëse janë fitues të vauçerit për turizëm vendas me vlerë 6,000 denarë përmes uebfaqes.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni