Shpallet thirrja publike për mbështetje financiare për forcimin e konkurrencës

Shpallet thirrja publike për mbështetje financiare për forcimin e konkurrencës

Ministria e Ekonomisë ka publikuar thirrjen publike për mbështetje financiare për forcimin e konkurrencës së subjekteve afariste.

Angellovska: Qytetarët prej nesër do të fillojnë të marrin kartelë pagesore vendore, 28 milionë euro do të transferohen drejt bankave

Angellovska: Qytetarët prej nesër do të fillojnë të marrin kartelë pagesore vendore, 28 milionë euro do të transferohen drejt bankave

Nesër do të transferohen 28 milionë euro mjete për kartelat pagesore vendore drejt bankave, ndërsa tashmë prej nesër pritet të jepen kartelat e para pagesore vendore, paralajmëroi ministrja e Financave, Nina Angellovska për “Vetëm e vërtetë” në Kanal 5, duke...

Në prill janë lëshuar 173 leje ndërtimi, do të ndërtohen 835 banesa të reja

Në prill janë lëshuar 173 leje ndërtimi, do të ndërtohen 835 banesa të reja

Në prill të këtij viti janë lëshuar 173 leje për ndërtim, që është për 27,9 për qind më pak krahasuar me prillin e vitit të kaluar. Numri më i madh 36 janë në rajonin e Shkupit, pas së cilës vijon...

Ndërmarrjet ndërtimore vitin e kaluar shpenzuan materiale dhe energji prej 9,6 miliardë denarëve

Ndërmarrjet ndërtimore vitin e kaluar shpenzuan materiale dhe energji prej 9,6 miliardë denarëve

Ndërmarrjet që merren me veprimtari ndërtimore në vitin 2019 shpenzuan materiale ndërtimore dhe energji në vlerë prej 9.626.157.000 denarëve, që është për pesë për qind më shumë në raport me vitin paraprak, kumtoi Enti shtetëror i statistikave.

Kontrollet inspektuese të punës prej sot të përforcuara me polici financiare

Inspektorët e tregut prej sot do të kryejnë kontroll në objektet hotelierike së bashku me përfaqësuesit e policisë financiare të cilët kanë të drejtë ligjore për të kryer legjitimitet të mysafirëve.

LSDM: Gjithsej 324.479 qytetarë do të marrin kartela pagesore vendore

LSDM: Gjithsej 324.479 qytetarë do të marrin kartela pagesore vendore

Gjithsej 324.479 qytetarë do të marrin kartela pagesore vendore për stimulimin e konsumit privat dhe mbështetjen e prodhimeve dhe shërbimeve të Maqedonisë.

Bekteshi: Ndihmë shtetërore shtesë prej 20 milionë eurove për investime dhe rritje të likuiditetit

Kompanitë private që vazhdojnë të punojnë gjatë kohës së koronavirusit dhe investojnë në rritjen dhe zhvillimin e tyre, përmirësojnë konkurrencën dhe modernizojnë procesin e prodhimit do të kenë në dispozicion 20 milion euro si ndihmë shtesë shtetërore për të rritur...

Angellovska: Më shumë se 320 mijë qytetarë do të marrin 28 milionë euro, fillon lëshimi i kartelave pagesore vendore

Secili qytetar prej sot mund të kontrollojë nëse është shfrytëzues i kartelës pagesore vendore. Listat e shfrytëzuesve në përputhje me kriteret e përkufizuara me dekretin e Qeverisë janë përpiluar edhe lista përfundimtare është publikuar në ueb-faqen kupuvamdomasno.gov.mk, ndërsa tashmë janë...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni