Përballja me koronavirusin tema kryesore e takimit të rregullt të 45-të të Këshillit rregullator të Bashkësisë energjetike

Përballja me koronavirusin tema kryesore e takimit të rregullt të 45-të të Këshillit rregullator të Bashkësisë energjetike

Mënyrat dhe aktivitetet të cilat i kanë ndërmarrë trupat rregullator nga rajoni gjatë përballjes me KOVID-19 ishin tema e Takimit të sotëm të rregullt të 45-të të Këshillit rregullator të Bashkësisë energjetike me të cilin për herë të parë kryesoi...

KRRE kërkon ta përcaktojë edhe çmimin përfundimtar të ujit

KRRE kërkon ta përcaktojë edhe çmimin përfundimtar të ujit

Komisioni Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime të Ujit (KRRE) në periudhën e ardhshme do të kërkojë ta përcaktojë edhe çmimin përfundimtar të ujit për shërbimet publike, paralajmëroi kryetari i KRRE-së, Marko Bislimoski. Kështu, siç deklaroi për MIA-n, kjo do ta...

Ulje të eksportit prej 23,8 për qind në katër muajt e parë

Ulje të eksportit prej 23,8 për qind në katër muajt e parë

Eksporti nga vendi në katër muajt e parë të vitit shënon ulje prej 23,8 për qind në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar, njoftoi Enti shtetëror për statistikë. Të dhënat e publikuara tregojnë ulje edhe të importit...

Banka popullore: Qytetarët gjithnjë e më tepër i përdorin kartelat pagesore dhe shërbimin elektronik bankar

Banka popullore: Qytetarët gjithnjë e më tepër i përdorin kartelat pagesore dhe shërbimin elektronik bankar

Pagesat e personave fizik dhe juridik në vend me ndërmjetësim të bankave, përmes shfrytëzimit të transfereve kreditore dhe kartelave pagesore, në tremujorin e parë të këtij viti shënuan rritje vjetore prej 15,2 për qind të numrit dhe 5,8 për qind...

Bekteshi: Me 250 mijë euro do të subvencionojmë ngjarjet në objekte hotelierike në vend

Ministria e Ekonomisë i propozoi Qeverisë Programin me anë të së cilit subvencionohen ngjarjet të cilat do të organizohen në objektet hotelierike të kategorizuara në vend.

Shtrenjtohen derivatet e naftës

Shtrenjtohen derivatet e naftës

Çmimet me pakicë të derivateve të naftës sipas vendimit të KRRE-së rriten për 3.23 për qind.

Bytyqi: Në përfundim me ditën e djeshme janë parashtruar 34.000 aplikime për ndihmë financiare për kompanitë, 90 për qind tashmë janë aprovuar

Bytyqi: Në përfundim me ditën e djeshme janë parashtruar 34.000 aplikime për ndihmë financiare për kompanitë, 90 për qind tashmë janë aprovuar

Për masën për mbështetje financiare prej 14.500 denarë për pagesë të pagës për të punësuarit, deri dje kanë aplikuar 34.000 kompani, ndërsa 90 për qind e kërkesave tashmë janë aprovuar, informon sot kryetari i Komisionit për Financa të LSDM-së, Fatmir...

Grant prej 61 milion denarë për përmirësim të shërbimeve komunale për 12 komuna

Grant prej 61 milion denarë për përmirësim të shërbimeve komunale për 12 komuna

Për 12 komuna janë ndarë grant-mjete nga 60.895.919 denarë përmes Projektit për përmirësim të shërbimeve komunale (MSIP), që e zbaton Ministria e Financave me mbështetje të Bankës Botërore.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni