Qeveria e miratoi Propozim-Buxhetin për vitin 2017

Qeveria në seancën e djeshme e miratoi Propozim-buxhetin për vitin 2017, i cili është zhvillimor me nivel rekord të investimeve kapitale, më të larta madje për 20 për qind në krahasim me këtë vit dhe gjatë ditës së sotme do...

Gjermania do të hapë përfaqësi rajonale ekonomike në ShkupGjermania do të hapë përfaqësi rajonale ekonomike në Shkup

Përfaqësi rajonale e ekonomisë gjermane do të hapet në Shkup muajin e ardhshëm, paralajmëroi Holge Tolksdorf, shef i drejtorisë për BE dhe zgjerim, Evropën Juglindore dhe Turqinë në Ministrinë federale për Ekonomi në Gjermani.

Please publish modules in offcanvas position.