Shqyrtim i bashkësisë së biznesit për vlerën tregtare të të drejtave autoriale

Shqyrtim i bashkësisë së biznesit për vlerën tregtare të të drejtave autoriale

Përfaqësues të bashkësisë së biznesit sot do t'i parashtrojnë këndvështrimet e tyre për vlerën reale tregtare të të drejtave autoriale.

Qeveria e miratoi Propozim-Buxhetin për vitin 2017

Qeveria e miratoi Propozim-Buxhetin për vitin 2017

Qeveria në seancën e djeshme e miratoi Propozim-buxhetin për vitin 2017, i cili është zhvillimor me nivel rekord të investimeve kapitale, më të larta madje për 20 për qind në krahasim me këtë vit dhe gjatë ditës së sotme do...

Bashkëpunim i shoqatave të grave të biznesit të Maqedonisë dhe BeH-së

Bashkëpunim i shoqatave të grave të biznesit të Maqedonisë dhe BeH-së

Shoqata e grave të biznesit nga Maqedonia sot ishte nikoqire e përfaqësueseve të Shoqatës së grave sipërmarrëse nga Bosnja e Hercegovina, në kuadër të aktiviteteve për ndërtimin e bashkëpunimit ndërkombëtar të sipërmarrësisë së grave në EJL.

Vazhdon aksioni për kyçje falas drejt rrjetit të ngrohtores

Vazhdon aksioni për kyçje falas drejt rrjetit të ngrohtores

Furnizimi me ngrohje Ballkan Enerxhi (BEG) deri më datën 30 të këtij muaji e vazhdon afatin për paraqitje për kyçje falas në sistemin për energji ngrohëse në Shkup.

Gjermania do të hapë përfaqësi rajonale ekonomike në ShkupGjermania do të hapë përfaqësi rajonale ekonomike në Shkup

Gjermania do të hapë përfaqësi rajonale ekonomike në Shkup

Përfaqësi rajonale e ekonomisë gjermane do të hapet në Shkup muajin e ardhshëm, paralajmëroi Holge Tolksdorf, shef i drejtorisë për BE dhe zgjerim, Evropën Juglindore dhe Turqinë në Ministrinë federale për Ekonomi në Gjermani.

OEMVP kërkon masa konkrete nga Qeveria për zvogëlimin e dëmeve të pronarëve të bizneseve anëtare të OEMV

OEMVP kërkon masa konkrete nga Qeveria për zvogëlimin e dëmeve të pronarëve të bizneseve anëtare të OEMV

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, duke mbrojtur interesat e bizneseve, ka bërë vlerësimin e dëmeve në terren nga vërshimet në territorin e Hasanbegut dhe ka arritur në vlera preliminare të dëmeve të shkaktuara.

Fermerët nga rajoni i Dibrës subvencionohen me 800 mijë euro

Fermerët nga rajoni i Dibrës subvencionohen me 800 mijë euro

Fermerët nga komuna e Dibrës dhe Qendra Zhupa, këto ditë filluan në llogaritë e tyre t'i marrin mjetet për mbështetje financiare për vitin e kaluar.

Kuçi-Bajrami: Bashkëpunimi ekonomik dhe tregtar midis Maqedonisë dhe Kosovës shumë i suksesshëm

Kuçi-Bajrami: Bashkëpunimi ekonomik dhe tregtar midis Maqedonisë dhe Kosovës shumë i suksesshëm

Ministri i Ekonomisë Driton Kuçi sot priti një Delegacion qeveritar nga Republika e Kosovës, që kryesohet nga ministrja e Tregëtisë dhe Industrisë Hykmete Bajrami.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni