Besimi: Me rebalancin e buxhetit mundësohet zbatimi i pakos së katërt të masave antikrizë

Besimi: Me rebalancin e buxhetit mundësohet zbatimi i pakos së katërt të masave antikrizë

Me rebalancin e buxhetit mundësohet zbatimin e pakos së katërt të masave antikrizë, që synohet të sigurojë qëndrueshmëri të aktiviteteve të brendshme ekonomike dhe vendeve të punës, të rimëkëmben aktivitete të caktuara, të sigurojë stabilitetin e transferimeve sociale dhe të...

Këshilli i Ambasadorëve e përshëndet planin e investimit të Komisionit Evropian për ndarjen e 9 miliard euro

Këshilli i Ambasadorëve e përshëndet planin e investimit të Komisionit Evropian për ndarjen e 9 miliard euro

Këshilli i Ambasadorëve e përshëndet planin e investimit të Komisionit Evropian për ndarjen e 9 miliard euro ndihmë për zhvillimin e inrastrukturës së transportit dhe energjitikës dhe përshpejtimit të zhvillimit ekonomik prej 2020-2027, plan ky i prezentuar në vizitën kohë...

Bekteshi: Bashkëpunimi i suksesshëm me BERZH

Bekteshi: Bashkëpunimi i suksesshëm me BERZH

Ministria e Ekonomisë ka realizuar një numër të madh projektesh përmes mbështetjes së Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), veçanërisht në fushën e infrastrukturës energjetike, gazifikimit dhe efikasitetit energjetik.

Rriten çmimet e derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut

Rriten çmimet e derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit të Republikës së Maqedonisë së Veriut (KRRE), solli vendim, me të cilin kryhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 1,42 % në raport me...

Të gjitha inspektoratet në Maqedoni me autorizime më të mëdha, gjoba deri 30 mijë euro për shkelësit

Autorizime më të mëdha marrin shërbimet inspektuese që të ndikohet në uljen e përhapjes së coronavirusit. Këtë e mundësojnë ndryshimet të cilat i miratoi Qeveria në mbledhje të Ligjit për mbrojtje nga sëmundjet ngjitëse. Ndryshimet e miratuara i përfshijnë edhe...

Grubi: 9 miliard euro nga Bashkimi Europian për Europën Juglindore në proekte për autostrada, hekurudha dhe energji në 4 vitet e ardhshme

Grubi: 9 miliard euro nga Bashkimi Europian për Europën Juglindore në proekte për autostrada, hekurudha dhe energji në 4 vitet e ardhshme

Zëvendës kryeministri i parë Artan Grubi bën të ditur se Bashkimi Evropian ka ndarë 9 miliard euro nga Bashkimi Europian për Europën Juglindore në proekte për autostrada, hekurudha dhe energji në 4 vitet e ardhshme.

Çmime të reja të derivateve të naftës

Çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit të Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të cilin kryhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,34 % në raport me vendimin...

Besimi: Rebalanci i dytë i buxhetit siguroi fonde për Pakon e katërt të masave

Rebalanci i dytë i buxhetit është Rebalanci për zbatimin e Pakos së katërt të masave anti-krizë, i cili synon të sigurojë qëndrueshmërinë e aktiviteteve të brendshme ekonomike dhe vendet e punës, të rikuperojë aktivitete të caktuara, të sigurojë stabilitetin e...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni