Hotelierët në çdo moment i presin protokollet, shpresojnë në ndryshime

Hotelierët në çdo moment i presin protokollet, shpresojnë në ndryshime

Hotelierët nesër duhet t’i hapin tarracat, në çdo moment presin t’i marrin protokollet për punë nga kompetentët. Thonë se masat tek së pari do t’i respektojnë, por megjithatë shpresojnë në ndryshime në pajtim me kërkesat e tyre.

Bekteshi: Fillimisht do të hapen vetëm kafenetë që kanë tarraca

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bektashi në konferencën e sotme për shtyp tha se vendimi për hapjen e objekteve hotelerike dhe gastronomike vlen vetëm për ata objekte që kanë tarraca.

Turizmi me dy skenarë për efektin nga kriza

Deri në gusht –shtator është masiv anulimin i aranzhimeve, ndërsa ka edhe rënie drastike të numrit të turistëve të cilët priten nga vendet e huaja. Shumicës së kompanive nga turizmi dhe hoteleria do t’u nevojiten së paku gjashtë muaj deri...

Pensioni i majit do të paguhet deri më 27 maj

Pensioni i majit do të paguhet deri më 27 maj

Qeveria, në seancën e sotme të 56-të, e obligoi Fondin e Sigurimit Pensional dhe Invalidor t’i dorëzojë të dhënat për pensionet në bankat afariste më së voni deri më 26 maj 2020, dhe u rekomandohet bankave afariste nga e mërkura,

Carovska, Milevski dhe Pavlevski në Konçe: Kemi shumë vende me potencial të madh turistik, investojmë në zhvillim ekonomik lokal

Po realizohen investime me të cilat nxitet zhvillimi ekonomik lokal dhe me të cilat mundësohet zhvillim i të gjitha rajoneve dhe komunave në vend. Bukuritë natyrore janë sfidë e vërtetë për turistët, ndërsa vendi ka numër të madh të vendeve...

Gjashtëdhjetë e nëntë kompani përmes FIZHT do të marrin mbështetje financiare për zhvillim teknologjik

Gjithsej 69 kompani nga 188 aplikimet që kanë arritur do të marrin mbështetje financiare nga Fondi për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik (FIZHT) përmes thirrjes publike për grantet e bashkëfinancuara për zhvillim teknologjik. Mjetet të cilat do t’i marrin do të...

Qytetarët me fatura joreale për energji elektrike të dorëzojnë ankesë në KRRE

Qytetarët me fatura joreale për energji elektrike të dorëzojnë ankesë në KRRE

Qytetarët, faturat e energjisë elektrike të të cilëve nuk korrespondojnë me konsumin e vërtetë dhe ato nuk korrigjohen nga EVN, mund të paraqesin ankesë në Komisionin rregullator të energjetikës dhe shërbimet e ujit, i cili ka kompetencë të veprojë në...

Dimkovski: 5.000 bujq do të duhet t’i tërheqin kartelat për “naftë të gjelbër”, kartelat tjera do të rimbursohen

Rritja e mbështetjes për “naftën e gjelbër” nga 30 për qind aktualet në 50 për qind nuk është për shkak të zgjedhjeve, por për shkak të krizës me koronën. Bujqve u duhen këto fonde tani, në këtë periudhë, që të...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni