Takim në Qeveri me përfaqësues të Bankës Botërore

Takim në Qeveri me përfaqësues të Bankës Botërore

Kryeministri Zoran Zaev, ministri i Financave Dragan Tevdovski dhe ministra të tjerë në Qeveri, sot do të kenë takim me përfaqësues të Bankës Botërore, të udhëhequr nga drejtoresha rajonale për Ballkanin Perëndimor, Linda van Gelder dhe drejtori i BB në...

Qeveria solli vendim të bëhen publike marrëveshjet me investuesit e huaj

Qeveria solli vendim të bëhen publike marrëveshjet me investuesit e huaj

Qeveria solli vendim të ngritet procedurë me të cilën do të bëhen publike të gjitha informacionet dhe marrëveshjet për ndarje të ndihmës shtetërore investuesve të huaj.

Rritet blerja dhe shitja e prodhimeve bujqësore

Rritet blerja dhe shitja e prodhimeve bujqësore

Blerja dhe shitja e produkteve bujqësore në tremujorin e dytë të vitit 2017 u rrit për 11,8 për qind në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit paraprak.

Gjermani: Ndërrojeni veturën e vjetër me një të re dhe fitoni 10.000 euro

Gjermani: Ndërrojeni veturën e vjetër me një të re dhe fitoni 10.000 euro

Ky rregull do të hy menjëherë në fuqi dhe do të zgjas deri në fund të vitit 2017. Një projekt i qeverisë gjermane për ta ulur ndotjen e ajrit nga nafta. 

VW u premton se do tu jep nga 10.000...

Banka Popullore e Maqedonisë: Treguesit nga kuartali i dytë tregojnë për përmirësimin e gjendjes së ekonomisë

Banka Popullore e Maqedonisë: Treguesit nga kuartali i dytë tregojnë për përmirësimin e gjendjes së ekonomisë

Pas stagnimit të aktivitetit ekonomik në tremujorin e parë, treguesit e lartë frekuentues për kuartalin e dytë udhëzojnë për përmirësim të gjendjes së ekonomisë, ka vlerësuar Komiteti për politikë operative monetare të Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë në seancën...

Projekt për thjeshtësim të procedurave për tatim personal të fitimit, Qeveria pret pagesë të rritur

Projekt për thjeshtësim të procedurave për tatim personal të fitimit, Qeveria pret pagesë të rritur

Qeveria e Republikës së Maqedonisë në seancën e sotme miratoi informatë për statusin e projektit "Thjeshtësim i procedurave për njoftim dhe pagesë të tatimit personal të fitimit", projekt i financuar nga IPA fondet, realizimi i të cilit do të kontribuojë...

Ministri Bekteshi apel diasporës, nëse investoni do të keni lehtësime tatimore (VIDEO)

Ministri Bekteshi apel diasporës, nëse investoni do të keni lehtësime tatimore (VIDEO)

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi gjatë takimit me anëtarët e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore, theks të veçantë u kushtoi mërgimtarëve tanë që gjenden me punëp të përkohshme në Evropën perëndimore dhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Maqedonia dhe Bullgaria do të bashkëpunojnë në fushën e energjetikës

Maqedonia dhe Bullgaria do të bashkëpunojnë në fushën e energjetikës

Maqedonia dhe Bullgaria do ta thellojnë bashkëpunimin në energjetikë përmes shqyrtimit të mundësisë për ndërtimin e linjës së re të interkoneksionit të gazit mes sistemeve të gazit të të dy vendeve.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni