Grant prej 61 milion denarë për përmirësim të shërbimeve komunale për 12 komuna

Grant prej 61 milion denarë për përmirësim të shërbimeve komunale për 12 komuna

Për 12 komuna janë ndarë grant-mjete nga 60.895.919 denarë përmes Projektit për përmirësim të shërbimeve komunale (MSIP), që e zbaton Ministria e Financave me mbështetje të Bankës Botërore.

Janë bërë 12.799 mbikëqyrje të jashtëzakonshme inspektuese

Gjithsej 12.799 mbikëqyrje të jashtëzakonshme inspektuese janë bërë nga gjashtë shërbimet inspektuese në periudhën prej 27 majit deri më 3 qershor. Prej tyre, 11.504 kontrolle ka bërë Inspektorati Shtetëror i Tregut.

Kompania ajrore “Viz Er” deri më 14 qershor nuk do të ketë fluturime drejtë dhe nga vendi

Kompania ajrore “Viz Er” deri më 14 qershor nuk do të ketë fluturime drejtë dhe nga vendi

Kompania ajrore me buxhet të ulët “Viz Er” paralajmëroi se do ta vazhdojë suspendimin e të gjitha fluturimeve në vend deri më 14 qershor. Suspendimi, siç bëjnë të ditur në kumtesë, është rezultat i restrikcioneve të vazhduara për udhëtim të...

AOLF Maqedoni bëri donacion pajisje mjekësore në vlerë prej 40.000 euro në Klinikën për Sëmundje Infektive në Shkup

AOLF Maqedoni bëri donacion pajisje mjekësore në vlerë prej 40.000 euro në Klinikën për Sëmundje Infektive në Shkup

Duke u ballafaquar me sfidat e paraqitura nga pandemia e virusit COVID-19 dhe të udhëhequr nga angazhimi për përgjegjësi sociale, sot u zhvillua donacioni i parë nga seria e donacioneve për institucionet e kujdesit shëndetësor nga ana e kompanive, anëtare...

Elezi: Nënshkruhen kontratat me 9 banka vendore për lëshimin e kartelave pagesore!

Elezi: Nënshkruhen kontratat me 9 banka vendore për lëshimin e kartelave pagesore!

Kartela e pagesave vendore do të lëshohet përmes nëntë bankave. Marrëveshjet janë nënshkruan me NLB Tutunska Banka, Stopanska Banka SHA Shkup, Komercialna Banka, Halk Bank, Sparkasse Bank, Ohridska Banka, UNI Bank, Banka Qendrore Bashkëpunuese dhe Silk Road Bank.

Janë kryer kontrolle në 2.184 objekte hotelierike, 24 nuk i kanë respektuar masat

Janë kryer kontrolle në 2.184 objekte hotelierike, 24 nuk i kanë respektuar masat

Ministria e Punëve të Brendshme, në bashkëpunim me Inspektoratin shtetëror të tregut, deri më tani ka inspektuar gjithsej 2.184 objekte hotelierike, me ç’rast është konstatuar se 24 nuk i zbatojnë vendimet e Qeverisë.

MPPS: Të sëmurët kronikë, shtatzënat dhe prindërit e fëmijëve nën 10 vjeç, mbeten të liruar nga puna

MPPS: Të sëmurët kronikë, shtatzënat dhe prindërit e fëmijëve nën 10 vjeç, mbeten të liruar nga puna

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) informon se personat e sëmurë kronikë, prindërit e fëmijëve të moshës deri 10 vjeç ose në mënyrë aktive të klasës së katërt, gratë shtatzëna, prindërit e fëmijëve me aftësi të kufizuara që përdorin...

Nga mesnata ulen çmimet e derivateve të naftës

Nga mesnata ulen çmimet e derivateve të naftës

Për gjysmë denari nga mesnata ulet çmimi i derivateve të naftës, ka vendosur kështu Komisioni rregullator për energjetikë.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni