Banka botërore do ta prezantojë raportin ekonomik për Maqedoninë

Banka botërore do ta prezantojë raportin ekonomik për Maqedoninë

Banka botërore sot do ta prezantojë raportin e rregullt gjysmëvjeçar për gjendjen e ekonomisë në Maqedoni dhe në vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor.

Punëtori për përmirësimin e shërbimeve të kontabilitetit

Punëtori për përmirësimin e shërbimeve të kontabilitetit

Zbatimi i praktikave më të mira ndërkombëtare në zhvillimin e profesionit të kontabilitetit në Maqedoni, si dhe përmirësimi i kontrollit të kompanive të cilat kryejnë veprimtari të kontabilitetit, ishte qëllimi i punëtorisë së sotme profesionale të kontabilistëve me përvojë ndërkombëtare,

Eksporti në janar dhe shkurt më i madh për 7,2 për qind

Eksporti në janar dhe shkurt më i madh për 7,2 për qind

Në dy muajt e parë nga Maqedonia janë eksportuar mallra për 7,2 për qind më shumë në raport me periudhën e njëjtë vitin e kaluar.

Dizeli lirohet për 1,5 denarë

Dizeli lirohet për 1,5 denarë

Karburantet dizel prej sonte në mesnatë lirohen për 1,5 denarë për një litër, ndërsa çmimi i benzinave mbetet i njëjtë, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE).

Kompanitë për mbrojtje gjatë punës kërkojnë treg të lirë për shërbimet

Kompanitë për mbrojtje gjatë punës kërkojnë treg të lirë për shërbimet

Jo shteti, por kompanitë dhe klientët e tyre t'i definojnë çmimet e shërbimeve, kërkon Grupacioni për siguri dhe mbrojtje gjatë punës.

Konfederatat e biznesit të Maqedonisë shënon 15 vjet të ekzsitimit

Konfederatat e biznesit të Maqedonisë shënon 15 vjet të ekzsitimit

Konfederata e biznesit të Maqedonisë sot do të shënojë 15 vjet të ekzistimit.

Kuçi: Bursë për energji për transparencë dhe konkurrencë

Kuçi: Bursë për energji për transparencë dhe konkurrencë

Shqyrtimi i të gjitha obsioneve të mundshme për formim të bursës së energjisë në vend, është qëllimi i punëtorisë me temë "Vendosja e tregut të organizuar të energjisë elektrike në Republikën e Maqedonisë" që sot u mbajt në Shkup në...

Në janar 79 për qind e energjisë elektrike është siguruar nga burimet vendore

Në janar 79 për qind e energjisë elektrike është siguruar nga burimet vendore

Në Maqedoni në janar të këtij viti gjithsej janë shpenzuar 914.376 MWh energji elektrike, 54.214 mil nm3 gaz natyror, 586 412 ton qymyr dhe 77 141 tonë produkte të naftës, njoftoi sot Enti Shtetëror për Statistikë.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni