BPRM-ja dhe Byroja për arsim nënshkruajtën memorandum për bashkëpunim

BPRM-ja dhe Byroja për arsim nënshkruajtën memorandum për bashkëpunim

Dituri dhe edukim më të madh gjatë përgatitjes së politikave, realizim të hulumtimeve dhe analizave, ndërmarrje të aktiviteteve të përbashkëta për ngritje të vetëdijes publike dhe këmbim të ekspertizës relevante, parashikon memorandumi për bashkëpunim që sot e nënshkruajtën guvernatori i...

Filloi votimi për Biznes çmimet evropiane 2016/2017

Filloi votimi për Biznes çmimet evropiane 2016/2017

Filloi votimi për zgjedhje të fituesit nacional publik në Biznes çmimet evropiane 2016/2017 për Maqedoninë, si dhe për 33 shtete të tjera pjesëmarrëse në këtë zgjedhje.

Rritje prej 5,4 për qind të eksportit të mallrave nga Maqedonia

Rritje prej 5,4 për qind të eksportit të mallrave nga Maqedonia

Vlera e përgjithshme e eksportit të mallrave nga Maqedonia në periudhën janar-nëntor të vitit 2016, është 24.950.630.000 denarë (4.364.227.000 dollarë) dhe shënon rritje prej 5,4 për qind në krahasim me të njejtën periudhë të vitit 2015, publikoi sot Enti Shtetëror...

Kina arriti t'i kthejë 330 milionë dollarë të humbura me korrupsion

Kina arriti t'i kthejë 330 milionë dollarë të humbura me korrupsion

Qeveria kineze ka arritur t'i kthejë 330 milionë dollarë të humbura me korrupsion, në kuadër të programit për kthim të personave të korruptuar të cilët akuzohen jashtë vendit, njofton TASS.

OEMVP: Formim sa më të shpejtë të qeverisë që të mos ketë ngecje në biznes

OEMVP: Formim sa më të shpejtë të qeverisë që të mos ketë ngecje në biznes

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veriperëndimore (OEMVP) pret formimin e shpejtë të qeverisë së re, në konferencën për shtyp, me temp të përshpejtuar do t'i ndërmarrë kompetencat, do ta përshpejtojë funksionimin e institucioneve dhe do të mundësojë punë të papenguar të...

Ekonomia deri vitin e ardhshëm me rritje mes 3 dhe 3,5 për qind

Ekonomia deri vitin e ardhshëm me rritje mes 3 dhe 3,5 për qind

Ekonomia e Maqedonisë vitin e ardhshëm pritet të ketë rritje prej 3 për qind sipas projeksionit të Qeverisë dhe 3,5 për qind sipas Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë.

Platformë e re për zhvillim të resurseve njerëzore midis OEMVP-së dhe Kariera.mk

Platformë e re për zhvillim të resurseve njerëzore midis OEMVP-së dhe Kariera.mk

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore nënshkruajti Memorandum për bashkëpunim me servisin për zhvillim të resurseve njerëzore Kariera.mk. Qëllimi është promovimi, zhvillimi dhe edukimi i vazhdueshëm i resurseve njerëzore, ndërsa në përputhje me interesat e përbashkëta dhe bashkëpunimit të ndërsjellë të...

Më së shumti ankesa për prodhime jocilësore dhe teknikë të bardhë

Më së shumti ankesa për prodhime jocilësore dhe teknikë të bardhë

Konsumatorët më së shpeshti ankohen për prodhime jocilësore, si teknika e bardhë, prodhime teknike dhe prodhime në shtëpi, dhe gjithnjë e më tepër dominojnë shërbimet publike dhe financiare, përderisa numri i ankesave mbetet rreth tre mijë në kuadër të tërë...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni