Shporta konsumatore në shtator 32.000 denarë, më shumë para për ushqim dhe pije

Shporta konsumatore në shtator 32.000 denarë, më shumë para për ushqim dhe pije

Shporta konsumatore që e llogarit Lidhja e sindikatave të Maqedonisë në shtator arrin në 32.263 denarë për një familje katëranëtarëshe.

OEMVP me propozime konkrete për platformën ekonomike

OEMVP me propozime konkrete për platformën ekonomike

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore realizoi takim me ministrin e Financave Kiril Minovski, ministrin e Transportit dhe Lidhjeve Vllado Misajllovski dhe me zëvendësministrin e Ekonomisë Hristijan Dellev.

Arsovska: Kompanive u nevojiten stabilitet politik dhe institucione stabile

Arsovska: Kompanive u nevojiten stabilitet politik dhe institucione stabile

Në Republikën e Maqedonisë të bëhet biznes nuk është e lehtë.

Hapje e fabrikës së kompanisë amerikane Lear Corporation në Zonën ekonomike të Tetovës

Hapje e fabrikës së kompanisë amerikane Lear Corporation në Zonën ekonomike të Tetovës

Në Zonën ekonomike zhvillimore në Tetovë sot do të bëhet hapja e investimit të parë amerikan. Kompania Lear Corporation pritet të bëjë promovimin e fabrikës, e cila deri në vitin e ardhshëm do të bëjë punësimin e rreth tre mijë...

Dita botërore e kursimit

Dita botërore e kursimit

Me rastin e ditës botërore të kursimit, 31 Tetori, në Odën Ekonomike të Maqedonisë seancë do të mbajë Shoqata e bankierëve.

Propozim Buxheti Për Vitin 2017 Rekord-Hap Një Debat Të Gjerë Diskutimi

Propozim Buxheti Për Vitin 2017 Rekord-Hap Një Debat Të Gjerë Diskutimi

Qeveria e Republikës së Maqedonisë, dorëzoi në kuvend propozim buxhetin për vitin 2017.

Në Tetovë u mbajt biznes forumi "Diaspora INVEST"

Në Tetovë u mbajt biznes forumi "Diaspora INVEST"

Në Tetovë nën patronatin e ministrit për Investime të Huaja, Arlind Zeqiri u mbajt biznes forumi “Diaspora INVEST, ku i prezentoi start-up fondet të cilat jepen nga Zvicra që kanë për qëllim lehtësimin e investimeve nga mërgata jonë, të cilët...

Dita botërore e turizmit, janë regjistruar 348 milionë turistë

Dita botërore e turizmit, janë regjistruar 348 milionë turistë

Dita botërore e turizmit - 27 Shtatori këtë vit shënohet nën moton "Turizëm i kapshëm". Bota deri në prill 2016 regjistroi 348 milionë turistë internacionaë, 18 milionë më shumë nga ajo periudhë vitin e kaluar, ndërsa Maqedonia, si edhe vendet në...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni