Gjermania do të hapë përfaqësi rajonale ekonomike në ShkupGjermania do të hapë përfaqësi rajonale ekonomike në Shkup

Gjermania do të hapë përfaqësi rajonale ekonomike në Shkup

Përfaqësi rajonale e ekonomisë gjermane do të hapet në Shkup muajin e ardhshëm, paralajmëroi Holge Tolksdorf, shef i drejtorisë për BE dhe zgjerim, Evropën Juglindore dhe Turqinë në Ministrinë federale për Ekonomi në Gjermani.

OEMVP kërkon masa konkrete nga Qeveria për zvogëlimin e dëmeve të pronarëve të bizneseve anëtare të OEMV

OEMVP kërkon masa konkrete nga Qeveria për zvogëlimin e dëmeve të pronarëve të bizneseve anëtare të OEMV

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, duke mbrojtur interesat e bizneseve, ka bërë vlerësimin e dëmeve në terren nga vërshimet në territorin e Hasanbegut dhe ka arritur në vlera preliminare të dëmeve të shkaktuara.

Fermerët nga rajoni i Dibrës subvencionohen me 800 mijë euro

Fermerët nga rajoni i Dibrës subvencionohen me 800 mijë euro

Fermerët nga komuna e Dibrës dhe Qendra Zhupa, këto ditë filluan në llogaritë e tyre t'i marrin mjetet për mbështetje financiare për vitin e kaluar.

Kuçi-Bajrami: Bashkëpunimi ekonomik dhe tregtar midis Maqedonisë dhe Kosovës shumë i suksesshëm

Kuçi-Bajrami: Bashkëpunimi ekonomik dhe tregtar midis Maqedonisë dhe Kosovës shumë i suksesshëm

Ministri i Ekonomisë Driton Kuçi sot priti një Delegacion qeveritar nga Republika e Kosovës, që kryesohet nga ministrja e Tregëtisë dhe Industrisë Hykmete Bajrami.

Roli dhe rëndësia e politikës devizore me theks të veçantë në Maqedoni

Roli dhe rëndësia e politikës devizore me theks të veçantë në Maqedoni

Ruajtja e valutës së brendshme ndikon në përmirësimin e ekonomisë

FMN nga gushti pa përfaqësues rezident në Maqedoni

Nga Gushti FMN pa përfaqësues rezident në Maqedoni

Fondi monetar ndërkombëtar është menduar që nga gjysma e dytë e gushtit të vitit 2016, pas skadimit të mandatit të përfaqësuesit aktual Patrik Giton, më nuk do të emërojë përfaqësues rezident në Maqedoni.

Brexit/ Katër kompani shqiptare frenuan planet për investime në Britani

Brexit/ Katër kompani shqiptare frenuan planet për investime në Britani

Dalja e Britanisë nga BE, ka sjellë një zhvillim që për Shqipërinë mund të quhet pozitiv, duke penguar daljen e kapitalit vendas. Katër kompani shqiptare frenuan planet për të investuar në Britani. Ironikisht, në kahun tjetër nuk është se Brexit...

Çfarë do të ndodhë me euron, ekonominë dhe lirinë e lëvizjes?

Çfarë do të ndodhë me euron, ekonominë dhe lirinë e lëvizjes?

Pasi votuesit britanikë kanë vendosur të braktisin Bashkimin Evropian, 27 anëtarët e tjerë të bllokut kanë arsye të forta për t’u shqetësuar për humbjen e një prej ekonomive më të mëdha. Ndikimi mund të prekë çdo gjë – nga vlera...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni