FMN nga gushti pa përfaqësues rezident në Maqedoni

Nga Gushti FMN pa përfaqësues rezident në Maqedoni

Fondi monetar ndërkombëtar është menduar që nga gjysma e dytë e gushtit të vitit 2016, pas skadimit të mandatit të përfaqësuesit aktual Patrik Giton, më nuk do të emërojë përfaqësues rezident në Maqedoni.

Brexit/ Katër kompani shqiptare frenuan planet për investime në Britani

Brexit/ Katër kompani shqiptare frenuan planet për investime në Britani

Dalja e Britanisë nga BE, ka sjellë një zhvillim që për Shqipërinë mund të quhet pozitiv, duke penguar daljen e kapitalit vendas. Katër kompani shqiptare frenuan planet për të investuar në Britani. Ironikisht, në kahun tjetër nuk është se Brexit...

Çfarë do të ndodhë me euron, ekonominë dhe lirinë e lëvizjes?

Çfarë do të ndodhë me euron, ekonominë dhe lirinë e lëvizjes?

Pasi votuesit britanikë kanë vendosur të braktisin Bashkimin Evropian, 27 anëtarët e tjerë të bllokut kanë arsye të forta për t’u shqetësuar për humbjen e një prej ekonomive më të mëdha. Ndikimi mund të prekë çdo gjë – nga vlera...

Ulja e vlerës së dollarit e rriti çmimin e naftës

Ulja e vlerës së dollarit e rriti çmimin e naftës

Çmimi i naftës është rritur në tregtimet e sotme të bursës, si pasojë e uljes së vlerës së dollarit..

MIBA morri pjesë në forumin e shtatë ekonomik në Sarajevë

MIBA morri pjesë në forumin e shtatë ekonomik në Sarajevë

Oda Ekonomike e Sipërmarrësve dhe të Biznesmenëve të Maqedonisë (MIBA) morri pjesë në Forumin e shtatë ekonomik me radhë që u organizua në kryeqytetin e Bosnjës dhe Hercegovinës, Sarajeva Business Forum (SBF).

Qytetarët Duan Të Dijnë Se Si Komunat I Shpenzojnë Paratë E Tyre

Qytetarët Duan Të Dijnë Se Si Komunat I Shpenzojnë Paratë E Tyre

Komisioni për mbrojtjen e të drejtës për qasje në informatat me karakter publik është organ i shkallës së dytë i cili vepron në bazë të ankesave të parashtruara nga ana e kërkuesve të informatave me karakter publik, thotë zëvendës kryetari...

Fillon takimi i liderëve të grupit G7 në Japoni

Fillon takimi i liderëve të grupit G7 në Japoni

Liderët e vendeve anëtare të Grupit të 7-të fuqive ekonomike fillojnë sot samitin në Japoni me shqetësime lidhur me shëndetin e ekonomisë globale, e cila do të jetë në fokus të takimit dyditësh.

Fillon Panairi i katërt për transport - automjete transportuese

Fillon Panairi i katërt për transport - automjete transportuese

Edicioni i katërt i Panairit për transport - automjete transportuese fillon sot në hapësirën e jashtme ekspozuese të Panairit të Shkupit.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni