Tevdovski: “Fitch” i konfirmoi reformat fiskale të zbatuara me sukses

Tevdovski: 'Fitch' i konfirmoi reformat fiskale të zbatuara me sukses

Ministri i Financave, Dragan Tevdovski deklaroi se “Agjencia kreditore ‘Fitch’ e konfirmoi udhëheqjen e suksesshme të politikës fiskale, duke theksuar reformat në sistemin e financimeve publike si reforma pensionare, sistemi i furnizimeve publike dhe rregulla fiskale për komunat”.

 

Sot agjencia “Fitch” e konfirmoi renditjen kredituese të Maqedonisë.

Please publish modules in offcanvas position.