Masat ekonomike po japin rezultat, thotë kryeministri Zaev

Masat ekonomike po japin rezultat, thotë kryeministri Zaev

Kryeministri Zaev, thotë se masat ekonomike për tejkalimin e korona krizës po japin rezultatin e duhur. Ai theksoi se në vitin 2021 është parashikuar që ekonomia të ketë rritje.

“Masat ekonomike për tejkalimin e korona krizës po japin rezultat dhe kjo u vërtetua edhe me statistikat zyrtare. Sipas treguesve ekonomik është parashikuar që viti 2021 ekonomia të kthehet në rritje dhe pagat të vazhdojnë që të rriten dhe papunësia të ulet”, u shpreh kryeministri Zaev.