Ndeshjet e Grupit A

Ndeshjet e Grupit A

Historike për herën e parë Shqipëria kualifikohet ne Evropian. Në grupe do të përballohet me Zvicrën, Francën dhe Rumaninë.

Ndeshjet 1

10 Qershor 2016

e premte  21:00 

fransa f85b3 FRANCË - 2    1 - RUMUNI romanya 69de5
Stadiumi: Stade de France

11 Qershor 2016

e hënë  15:00

arnavutluk 3f708 SHQIPËRI - 0    1 - ZVICËR isvicre 53e0e
Stadiumi: Stade Bollaert-Delelis, Lens Agglo
Ndeshjet 2

15 Qershor 2016

e mërkur  18:00

romanya 69de5 RUMUNI - 1    1 - ZVICËR isvicre 53e0e
Stadiumi: Parc des Princes, Paris

15 Qershor 2016

e mërkur 21:00

fransa f85b3 FRANCË - 2    0 - SHQIPËRI arnavutluk 3f708
Stadiumi: Stade Vélodrome, Marseille
Ndeshjet 3

19 Qershor 2016

e diell  21:00

isvicre 53e0e ZVICËR - 0    0 - FRANCË fransa f85b3
Stadiumi: Stade Pierre Mauroy, Lille Métropole

19 Qershor 2016

e diell  21:00

romanya 69de5 RUMUNI - 0    1 - SHQIPËRI arnavutluk 3f708
Stadiumi: Stade de Lyon, Lyon