Ndeshjet e Grupit C

Ndeshjet e Grupit C

Gjermania po synon përsëri të jetë kampione e Evropës siç u bë në vitet 2008 dhe 2012. Ukranina dhe Polonia po përgatisin skuadrat që të balafaqohen me Gjermanët. Irlanda Veriore sikur debutuese në kampionatin Evropian shihet sikur skuadra më e dobët.

Ndeshjet 1

12 Qershor 2016

e diell  18:00 

polonya 621fe POLONIA - 1    0 - IRLANDA VERIORE kuzey irlanda 803de
Stadiumi: Stade de Nice, Nice

12 Qershor 2016

e diell  21:00

almanya 537c5 GJERMANIA - 2    0 - UKRAINA ukrayna 5f5d1
Stadiumi: Stade Pierre Mauroy, Lille Métropole
Ndeshjet 2

16 Qershor 2016

e enjte 18:00

ukrayna 5f5d1 UKRAINA - 0    2 - IRLANDA VERIORE kuzey irlanda 803de
Stadiumi: Stade de Lyon, Lyon

16 Qershor 2016

e enjte 21:00

almanya 537c5 GJERMANIA - 0    0 - POLONIA polonya 621fe
Stadiumi: Stade de France, Saint-Denis
Ndeshjet 3

21 Qershor 2016

e martë 18:00

kuzey irlanda 803de IRLANDA VERIORE - 0    1 - GJERMANIA almanya 537c5
Stadiumi: Parc des Princes, Paris

21 Qershor 2016

e martë 18:00

ukrayna 5f5d1 UKRAINA - 0    1 - POLONIA polonya 621fe
Stadiumi: Stade Vélodrome, Marseille