Ndeshjet e Grupit D

Ndeshjet e Grupit D

Ndeshjet ndërmjetë republikës Çekisë dhe Kroacisë nga kampionati Evropian i vitit 2008 ende është në mendjet e shikuesëve. Motoja e Turqisë në Evropian"  Ne pa thënë se ka mbaruar nuk mbaron." Të shohim se sa do mund që ti'a dalin Turqia në krye me Fatih Terimin.

Ndeshjet 1

12 Qershor 2016

e diell  15:00 

turkiye 525e9 TURQI - 0    1 - KROACI hirvatistan 98460
Stadiumi: Parc des Princes, Paris

13 Qershor 2016

e hënë  15:00

ispanya 95513 SPANJË - 1    0 - REPUBLIKA E ÇEKISË cek cumhuriyeti f21d9
Stadiumi: Stadium de Toulouse, Toulouse
Ndeshjet 2

17 Qershor 2016

e premte 18:00

cek cumhuriyeti f21d9 REPUBLIKA E ÇEKISË - 2    2 - KROACI hirvatistan 98460
Stadiumi: Stade Geoffroy Guichard, Saint-Etienne

17 Qershor 2016

e premte 21:00

ispanya 95513 SPANJË - 3    0 - TURQI turkiye 525e9
Stadiumi: Stade de Nice, Nice
Ndeshjet 3

21 Qershor 2016

e martë 21:00

hirvatistan 98460 KROACI - 2    1 - SPANJË ispanya 95513
Stadiumi: Stade de Bordeaux, Bordeaux

21 Qershor 2016

e martë 21:00

cek cumhuriyeti f21d9 REPUBLIKA E ÇEKISË - 0    2 - TURQI turkiye 525e9
Stadiumi: Stade Bollaert-Delelis, Lens Agglo