Ndeshjet e Grupit E

Ndeshjet e Grupit E

Azerbejxhanit dhe Norvegjia janë shtetet të cilat Italia u ka dhënë më shumë se një gol në fazën e grupeve eliminatore dhe ky fakt e shqetëson  trajnerin e Italisë.Belgjika me një gjeneratë shumë të mirë synon finalen e Evropianit dhe Sudei e cila është e lidhur për Ibrahimoviçin. Ndërsa Irlanda konsideorhet sikur skuadra më e dobët në grup.

Ndeshjet 1

13 Qershor 2016

e hënë 18:00 

irlanda cumhuriyeti b286e REPUBLIKA IRLANDËS - 1    1 - SUEDI isvec 354f0
Stadiumi: Stade de France, Saint-Denis

13 Qershor 2016

e hënë  21:00

belcika 5cf16 BELGJIKË - 0    2 - ITALI italya 7ca40
Stadiumi: Stade de Lyon, Lyon
Ndeshjet 2

17 Qershor 2016

e premte  15:00

italya 7ca40 ITALI - 1    0 - SUEDI isvec 354f0
Stadiumi: Stadium de Toulouse, Toulouse

18 Qershor 2016

e shtunë 15:00

belcika 5cf16 BELGJIKË - 3    0 - REPUBLIKA IRLANDËS irlanda cumhuriyeti b286e
Stadiumi: Stade de Bordeaux, Bordeaux
Ndeshjet 3

22 Qershor 2016

e mërkurë 21:00

isvec 354f0 SUEDI - 0    1 - BELGJIKË belcika 5cf16
Stadiumi: Stade de Nice, Nice

22 Qershor 2016

e mërkurë 21:00

italya 7ca40 ITALI - 0    1 - REPUBLIKA IRLANDËS irlanda cumhuriyeti b286e
Stadiumi: Stade Pierre Mauroy, Lille Métropole