Ndeshjet e Grupit F

Ndeshjet e Grupit F

Portugalia pa dyshimet me Ronaldon ne fushe eshte favorite. Mirepo deri ku mund te arrije ne turne duhet te presim e te shohim. Reprezentacionet si Hungaria, Islanda dhe Austria po thuajse jane te te njejtit nivel dhe gara me e madhe pritet te ndodh ne duelet mes vete.

Ndeshjet 1

14 Qershor 2016

e martë 18:00 

avusturya c4855 AUSTRI - 0    2 - HUNGARI macaristan d94c3
Stadiumi: Stade de Bordeaux, Bordeaux

14 Qershor 2016

e martë  21:00

portekiz 0d374 PORTUGALI - 1    1 - ISLAND izlanda 44e31
Stadiumi: Stade Geoffroy Guichard, Saint-Etienne
Ndeshjet 2

18 Qershor 2016

e shtunë 18:00

izlanda 44e31 ISLAND - 1    1 - HUNGARI macaristan d94c3
Stadiumi: Stade Vélodrome, Marseille

18 Qershor 2016

e shtunë 21:00

portekiz 0d374 PORTUGALI - 0    0 - AUSTRI avusturya c4855
Stadiumi: Parc des Princes, Paris
Ndeshjet 3

22 Qershor 2016

e mërkurë  18:00

izlanda 44e31 ISLAND - 2    1 - AUSTRI avusturya c4855
Stadiumi: Stade de France, Saint-Denis

22 Qershor 2016

e mërkurë  18:00

macaristan d94c3 HUNGARI - 3    3 - PORTUGALI portekiz 0d374
Stadiumi: Stade de Lyon, Lyon