Përdorni hashtag-un ‪#‎ALB‬

Ta Përdorim hashtag-un ‪#‎ALB‬ në rrjetet sociale

Njëra ndër risitë e shumta të Evropianit është edhe Hashtagu. Përdorni hashtag-un ‪#‎ALB‬ në çdo postim në rrjetet sociale si Facebook, Instagram dhe Twitter, çdo ditë kur luan Kombëtarja KUQ e ZI . Nëse ka më së shumti postime me #ALB atë ditë kur luan Kombëtarja, Kulla Eiffel do të ngjyroset KUQ e ZI. Të shpresojmë në fitore të kombëtares si dhe të kemi më shumë Hashtage në ditët kur do luan kombëtarja.