Kulla Eiffel ngjyroset kuqezi

Kulla Eiffel ngjyroset kuqezi

Flamuri shqiptar është pasqyruar nën dritat kuq e zi të Kullës Eiffel.

Një moment i jashtëzakonshëm dhe emocionues për të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen.

Kjo ëndërr u realizua pasi Shqipëria mundi Anglinë me vota, për sa i përket numrit të hashtagëve në rrjetet sociale.