Festa Kuqezi në Tiranë përmes syrit të dronit (VIDEO)

Festa Kuq e Zi në Tiranë përmes syrit të dronit (VIDEO)

Kombëtarja u mund me rezultatin 2-0 pas një takimi të luftuar deri në fund. Shqipëria pësoi një humbje në minutat e fundit, e shkaktuar nga të zotët e shtëpisë Franca, që siguron kualifikimin.

Pavarësisht kësaj, në kryeqytet ka qenë organizimi më i madh për të përcjellë Kombëtaren shqiptare kundër Francës.

Atmosfera në Tiranë ka qenë e jashtëzakonshme dhe kjo mund të shihet shumë mirë përmes syrit të dronit.