Festa e Kombëtares "pushton" rrjetet sociale (VIDEO)

Festa e Kombëtares "pushton" rrjetet sociale (VIDEO)

Një kolazh video e festës së djeshme të Kombëtares po qarkullon në rrjetet sociale dhe tashmë po pasqyrohet gjerësisht edhe në mediat e huaja.

Aty shfaqen momente të rrugëtimit së Kombëtares që nga mbërritja në Shqipëri, deri te festa në shesh me tifozët, të gjitha nën tingujt e kolonës zanore të Euro 2016. Kjo video është postuar në rrjetet sociale edhe nga kryeministri Rama.