Kristian Timonie: Ka ardhur koha, që politika në Maqedoni, të përmbushë më mirë standardet etike dhe praktikat e pritura në kuadër të Bashkimit Evropian

Kristian Timonie: Ka ardhur koha, që politika në Maqedoni, të përmbushë më mirë standardet etike dhe praktikat e pritura në kuadër të Bashkimit Evropian

Situata politike në Maqedoni, pas votimit të ndryshimeve Kushtetuese në Kuvendin e Maqedonisë po shkon drejt normalizimit dhe pritet që të gjitha procedurat për ndryshimet Kushtetuese të mbështeten nga 2/3 e deputetëve në kuvend. Roli i faktorin ndërkombëtar në këtë...

Ngjarje e bazuar në histori të vërtet | NJE HISTORI HIXHRETI

Ngjarje e bazuar në histori të vërtet | NJE HISTORI HIXHRETI

40 vite, një fjalë goje... kujtimet e mia, nxënësit e mi, pritshmëritë e mia... Të gjitha në në shkuarën do të mbeteshin? Po ëndrrat e mia, lotët, të qeshurat? Tani po largohesha me hap vrapues nga të gjitha meloditë aq...

HAKI ABAZI: BASHKËSIA NDËRKOMBËTARE NUK DO TË LEJOJË KORRIGJIM TË KIFIJVE QË DO TË ÇONTE NË KONFLIKTE TË REJA

HAKI ABAZI: BASHKËSIA NDËRKOMBËTARE NUK DO TË LEJOJË KORRIGJIM TË KUFIJVE QË DO TË ÇONTE NË KONFLIKTE TË REJA

Intervistë me Haki Abazin, analist nga Kosova një ndër njohësit më të mirë të zhvillimeve politike në Kosovë dhe më gjerë. Për revistën Zaman, ai flet për zhvillimet më të fundit në Kosovë rreth ndryshimit të kufijve, bisedimet me palën...

KORRIGJIMI I KUFIJVE MUND TË PRODHOJË PËRSHKALLËZIM TË TENSIONEVE NDËRETNIKE

KORRIGJIMI I KUFIJVE MUND TË PRODHOJË PËRSHKALLËZIM TË TENSIONEVE NDËRETNIKE

Intervistë me gazetaren, analisten dhe një ndër njohësit më të mirë të zhvillimeve politike në Ballkan, Serbeze Haxhiaj.

INTERVISTË: REFERENDUMI ÇON VENDIN NË NATO, BE DHE HAP KUSHTETUTËN

INTERVISTË: REFERENDUMI ÇON VENDIN NË NATO, BE DHE HAP KUSHTETUTËN

Bisedë me njohësin e zhvillimeve politike në vend, ish kryetarin e komunës dhe diplomatin Alajdin Demiri i cili flet për zhvillimet e fundit politike në vend dhe për Referendumin e 30 shtatorit.

HARTA E INVESTIMEVE DO TË KETË SHTRIRJE NË GJITHË VENDIN

INTERVISTË ME DR. BARDHYL DAUTI, MINISTËR PËR INVESTIME TË HUAJA: HARTA E INVESTIMEVE DO TË KETË SHTRIRJE NË GJITHË VENDIN

Zhvillimi i sektorit privat dhe investimet e huaja mund të çojnë vendin në një situatë më të mirë ekonomike për shkak se këta janë dy sektorët ku tani mund të mbështetet ekonomia e një vendi.

RASTI I ALMIRIT E NDAU DREJTËSINË NË DY KATEGORI, DËMTOHET VIKTIMA SHPËRBLEHET FAJTORI

Intervistë | RASTI I ALMIRIT E NDAU DREJTËSINË NË DY KATEGORI, DËMTOHET VIKTIMA SHPËRBLEHET FAJTORI

Almir Aliu, është djaloshi katër vjeçar që është shtypur për vdekje me makinë nga një maqedonas në Kumanovë para dy viteve. Kjo ngjarje shkaktoi trazira të mëdha në mbarë vendin dhe e vuri në sprovë sistemin e brishtë të drejtësisë...

MAQEDONIA TË VETMEN PASURI E KA RININË TË CILËN NUK PO MUND TA MBAJË

MAQEDONIA TË VETMEN PASURI E KA RININË TË CILËN NUK PO MUND TA MBAJË

Situata ekonomike në Maqedoni, edhe përkundër shumë premtimeve nga ana e pushtetit në Maqedoni, pothuajse nuk ka shënuar ndonjë progres. Krijimi i vendeve të reja të punës dhe investimet e huaja mbesin në pikën e njëjtë, ndërsa aplikimi i metodave...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni