MAQEDONIA TË VETMEN PASURI E KA RININË TË CILËN NUK PO MUND TA MBAJË

MAQEDONIA TË VETMEN PASURI E KA RININË TË CILËN NUK PO MUND TA MBAJË

Situata ekonomike në Maqedoni, edhe përkundër shumë premtimeve nga ana e pushtetit në Maqedoni, pothuajse nuk ka shënuar ndonjë progres. Krijimi i vendeve të reja të punës dhe investimet e huaja mbesin në pikën e njëjtë, ndërsa aplikimi i metodave...

VENDI I MAQEDONISË ËSHTË NË NATO DHE BE, S’KA ALTERNATIVA TJERA

INTERVISTË EKSKLUZIVE | VENDI I MAQEDONISË ËSHTË NË NATO DHE BE, S’KA ALTERNATIVA TJERA

Intervistë me Koordinatorin Nacional për Integrimin e shtetit në NATO, Stevo Pendarovski.

Maqedonia në këtë drejtim ka edhe mbështetjen e vendeve më të fuqishme evropiane dhe SHBA, dhe kjo është konfirmuar me takimet e shumta mes përfaqësuesve më të lartë zyrtar...

Hakan Shukur, Nga 'Sulltan' Futbolli, Në Shërbyes Kafeneje

Hakan Shykyr, Nga 'Sulltan' Futbolli, Në Shërbyes Kafeneje

Në Palo Alto të Kalifornisë ekziston një kafene, ku një person i gjatë dhe i spikatur, pak mbi të 40-at, përshëndet ata që hyjnë, u tregon atyre menynë, mbledh pjatat dhe gotat në tavolinat ku klientët janë larguar, e ndodh...

Shpresa Sinani një jetë të tërë në shërbim të arsimit dhe edukimit të fëmijëve

Shpresa Sinani një jetë të tërë në shërbim të arsimit dhe edukimit të fëmijëve

Bisedë më intelektualen, mësuesen, aktivisten dhe humanisten shqiptare nga Tetova, Znj. Shpresa Sinani.

KRISTIAN TIMONIE: HAPËRIMI DREJT BRUKSELIT, NUK BËHET NË RRUGË, POR NË PARLAMENT

INTERVISTË EKSKLUZIVE | KRISTIAN TIMONIE: HAPËRIMI DREJT BRUKSELIT, NUK BËHET NË RRUGË, POR NË PARLAMENT

Franca dëshiron ta mbështesë tërë këtë, duke e bërë, siç ka bërë për dhjetë vjet me radhë, në punën e Akademisë së Gjyqtarëve dhe Prokurorëve, e cila u vlerësua shumë mirë në Bruksel dhe nga vlerësuesit tanë, thotë ambasadori i...

KOMPANIA HASELT E PRANISHME NË SHUMË VENDE TË BOTËS

KOMPANIA HASELT E PRANISHME NË SHUMË VENDE TË BOTËS

Hajan Selmani është një sipërmarrës, lider, inxhinier i softuerit dhe shumë aktiv në lëmin e diskutimeve për temat e teknologjisë dhe motivimit. Për momentin ai është udhëheqës dhe pronar i kompanisë HASELT, që llogaritet si njëra ndër kompanitë më të...

Fjalët e një profesori që duhet t’i lexoni…

Fjalët e një profesori që duhet t’i lexoni…

Një ditë një profesor universiteti i pyeti studentët e tij, se sa mendonin se peshonte shishja e ujit që ai po mbante në dorë. “500 gramë” tha një student. “600 gramë” bërtiti një tjetër pas tij. Profesori pa drejt tyre...

Gjyshja që pikturon duke përdorur programin MS Paint

Gjyshja që pikturon duke përdorur programin MS Paint

Disa gjyshe e kalojnë kohën duke u përkujdesur për nipat apo mbesat, disa duke mbjellë lule, disa duke punuar shtiza etj, por 87-vjeçarja Concha Garcia Zaera është duke shijuar një pasion ndryshe nga shoqet e saj. Ajo pikturon, duke përdorur...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni