KRISTIAN TIMONIE: HAPËRIMI DREJT BRUKSELIT, NUK BËHET NË RRUGË, POR NË PARLAMENT

INTERVISTË EKSKLUZIVE | KRISTIAN TIMONIE: HAPËRIMI DREJT BRUKSELIT, NUK BËHET NË RRUGË, POR NË PARLAMENT

Franca dëshiron ta mbështesë tërë këtë, duke e bërë, siç ka bërë për dhjetë vjet me radhë, në punën e Akademisë së Gjyqtarëve dhe Prokurorëve, e cila u vlerësua shumë mirë në Bruksel dhe nga vlerësuesit tanë, thotë ambasadori i...

KOMPANIA HASELT E PRANISHME NË SHUMË VENDE TË BOTËS

KOMPANIA HASELT E PRANISHME NË SHUMË VENDE TË BOTËS

Hajan Selmani është një sipërmarrës, lider, inxhinier i softuerit dhe shumë aktiv në lëmin e diskutimeve për temat e teknologjisë dhe motivimit. Për momentin ai është udhëheqës dhe pronar i kompanisë HASELT, që llogaritet si njëra ndër kompanitë më të...

Fjalët e një profesori që duhet t’i lexoni…

Fjalët e një profesori që duhet t’i lexoni…

Një ditë një profesor universiteti i pyeti studentët e tij, se sa mendonin se peshonte shishja e ujit që ai po mbante në dorë. “500 gramë” tha një student. “600 gramë” bërtiti një tjetër pas tij. Profesori pa drejt tyre...

Gjyshja që pikturon duke përdorur programin MS Paint

Gjyshja që pikturon duke përdorur programin MS Paint

Disa gjyshe e kalojnë kohën duke u përkujdesur për nipat apo mbesat, disa duke mbjellë lule, disa duke punuar shtiza etj, por 87-vjeçarja Concha Garcia Zaera është duke shijuar një pasion ndryshe nga shoqet e saj. Ajo pikturon, duke përdorur...

INTERVISTË EKSKLUZIVE | SUGARESKI: INVESTIMET NË AUTOSTRADA, RRUGË, HEKURUDHA DHE GAZIFIKIMI MBETEN PRIORITET I MINISTRISË

INTERVISTË EKSKLUZIVE | SUGARESKI: INVESTIMET NË AUTOSTRADA, RRUGË, HEKURUDHA DHE GAZIFIKIMI MBETEN PRIORITET I MINISTRISË

Ministria e Transportit dhe Lidhjeve të Maqedonisë, është një nga ministritë me më shumë kompetenca pasi përfshin një gamë të gjerë të veprimtarive. Pothuajse të gjitha projektet kapitale në vend realizohen përmes kësaj ministrie. Ndërtimi i autostradave, hekurudhave, shërbimeve telekomunikimeve,

80-vjeçari nga Valencia, studenti i pazakontë i programit “Erasmus”

80-vjeçari nga Valencia, studenti i pazakontë i programit “Erasmus”

Miguel Castillo, një noter në pension nga Valencia, nuk është studenti i zakonshëm i programit “Erasmus”.

 Babai i 3 vajzave dhe gjysh i 7 nipërve e mbesave, po përgatitet të nisë eksperiencën e re universitare në Itali.
Kujt ja merrte mendja, në Paris çadrat riparohen nga usta Thierry Millet

Kujt ja merrte mendja, në Paris çadrat riparohen nga usta Thierry Millet

Thierry Millet mund të jetë një ndër të vetmit persona të mbetur në Europë i cili ushtron një profesion  shumë interesant e të rrallë. Ai ka një dyqan të vogël në qendër të Parisit, ku riparon gjithë pasion çadrat e...

ÇERTIFIKATAT E ABIT TË VLEFSHME NË GJITHË VENDET E BE-SË, PËRFITUES MË TË MËDHENJ JANË BAKNIERËT E ARDHSHËM

ÇERTIFIKATAT E ABIT TË VLEFSHME NË GJITHË VENDET E BE-SË, PËRFITUES MË TË MËDHENJ JANË BAKNIERËT E ARDHSHËM

Intervistë me Prof. Dr. Sinisha Naumovski , drejtor ekzekutiv i Akademisë së Bankierëve dhe Teknologjisë Informative.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni