5 mënyrat se si të lini përshtypje të mirë

Gjuha e trupit dërgon mesazhe të forta për karakterin tonë. Edhe kur nuk e themi ndonjë fjalë, ne flasim shumë për veten tonë. Ja se si ju mundemi në heshtje të lëmë përshtypje të mirë.

Sa para i shpenzojnë duhanpirësit gjatë jetës së tyre?

Efektet shëndetësore të pirjes së duhanit janë të tmerrshme: përafërsisht një në tri vdekje nga kanceri janë si pasojë e pirjes së duhan it. Veç kësaj, pirja e duhanit i rrit rreziqet e sëmundjeve të zemrës, sulmit në tru etj.

KUJDES! Duke e pastruar borën nga vetura humbën jetën shoqja dhe dy fëmijët, për këtë rrezik policia ua tërheq vëmendjen të gjithëve

Një ditë të ftohtë dimri, një baba vendosi të dal jashtë me gruan dhe fëmijët e tij, një dhe tre vjeçar. Pasi familja u fut në veturë babai e ndezi veturën dhe pastaj doli jashtë për ta pastruar veturën nga bora, ndërsa gruaja dhe fëmijët e pritnin atë në veturë. Askush nuk e vërejti se bosht shkarkimi(auspugi) ishte zënë.

Please publish modules in offcanvas position.