Kjo është nusja e parë që martohet pa dhëndër

Kjo është nusja e parë që martohet pa dhëndër

Një instruktore palestre në Brianza të Italisë është martuar në një dasmë madhështore, por pa dhëndër.

Historia e dhimbshme e një nëne kur kuptoi se ka fëmijën me sindromën dawn

Historia e dhimbshme e një nëne kur kuptoi se ka fëmijën me sindromën dawn

Tre vite pas martesës mbeta shtatzanë dhe në vizitën time të katërt tek gjinekologia, më tha se fëmija mbart sindromën daun.

Nëntë muajt e shtatzanisë kaluan si nëntë shekuj. Çdo mëngjes, mes meje dhe tim shoqi zhvillohej një luftë për...

ALAJDIN DEMIRI: Nëse partitë shqiptare nuk bashkëpunojnë rrezikohet humbja e disa komunave shqiptare

ALAJDIN DEMIRI: Nëse partitë shqiptare nuk bashkëpunojnë rrezikohet humbja e disa komunave shqiptare

Zgjedhjet lokale që pritet të mbahen më 15 Tetor, do të jenë zgjedhjet më të veçanta që janë mbajtur deri më tani për shumë arsye. Fillimisht asnjëra parti shqiptare nuk e gëzon privilegjin se nuk ka konkurrencë, e dyta numri...

Gylen: I domosdoshëm ngritja e komisionit hetimor ndërkombëtar

Gylen: I domosdoshëm ngritja e komisionit hetimor ndërkombëtar

Një nga institucionet e rëndësishme “think tank” suedeze, Qendra për Liri e Stockholmit [SCF], vitin e kaluar ka publikuar një raport më fakte tronditëse për tentativën e grushtit të shtetit të vitit të kaluar në Turqi. Në raportin prej 191...

Veprimet që bëjnë të humbni respektin në vendin e punës!

Veprimet që bëjnë të humbni respektin në vendin e punës!

Është e rëndësishme që të dimë sjelljet e duhura, të cilat na bëjnë të fitojmë respektin e kolegëve të punës. Mirëpo po aq të kujdesshëm duhet të jemi edhe me veprimet, që mund të lënë një përshtypje jo të mirë...

TETOVË: TRADITA E QETHJES SË DHENVE PO RUHET ME FANATIZËM

(FOTO LAJM) TETOVË: TRADITA E QETHJES SË DHENVE PO RUHET ME FANATIZËM

Në Maqedoni në disa zona malore akoma po ruhet tradita e qethjes së dhenve një traditë kjo e cila përcillet nga një gjeneratë tek tjetra. Kohët e fundit edhe pse blegtoria po shënon ulje, traditat vazhdojnë të ruhen sidomos në...

BASHKË DO TË MUNDOHEMI TA KTHEJMË BESIMIN E QYTETARËVE TEK INSTITUCIONET PUBLIKE SHËNDETËSORE

BASHKË DO TË MUNDOHEMI TA KTHEJMË BESIMIN E QYTETARËVE TEK INSTITUCIONET PUBLIKE SHËNDETËSORE

Ministria e Shëndetësisë është një ndër ato ministri që njerëzit kërkojnë reforma të shumta. Ministria e shëndetësisë është në një situatë të degjeneruar dhe kërkon shumë punë dhe përkushtim. Problemi është deficiti i kuadrove të cilët perspektivën shohin vetëm jashtë...

Ky është burri që ka 100 gra dhe 500 fëmijë (VIDEO)

Ky është burri që ka 100 gra dhe 500 fëmijë (VIDEO)

Bakary Yerima Bouba Alioum është mbreti i Maroua në veriun ekstrem të Kamerunit.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.