Sa para i shpenzojnë duhanpirësit gjatë jetës së tyre?

Sa para i shpenzojnë duhanpirësit gjatë jetës së tyre?

Efektet shëndetësore të pirjes së duhanit janë të tmerrshme: përafërsisht një në tri vdekje nga kanceri janë si pasojë e pirjes së duhan it. Veç kësaj, pirja e duhanit i rrit rreziqet e sëmundjeve të zemrës, sulmit në tru etj.

KUJDES! Duke e pastruar borën nga vetura humbën jetën shoqja dhe dy fëmijët, për këtë rrezik policia ua tërheq vëmendjen të gjithëve

KUJDES! Duke e pastruar borën nga vetura humbën jetën shoqja dhe dy fëmijët, për këtë rrezik policia ua tërheq vëmendjen të gjithëve

Një ditë të ftohtë dimri, një baba vendosi të dal jashtë me gruan dhe fëmijët e tij, një dhe tre vjeçar. Pasi familja u fut në veturë babai e ndezi veturën dhe pastaj doli jashtë për ta pastruar veturën nga...

Plisi, traditë e kamotshme shqiptare

Plisi, traditë e kamotshme shqiptare

“Zanatin e babës e mora vetëm unë, ndërsa vëllezërit e tjerë i shesin plisat që i prodhoj unë. Më vjen keq që biri im nuk ka interesim për këtë punë dhe tradita do të shuhet”

Tërmeti I 11 Shtatorit 2016 Më I Fuqishmi Pas Atij Të Vitit 1963

Tërmeti I 11 Shtatorit 2016 Më I Fuqishmi Pas Atij Të Vitit 1963

Tërmetet vijnë si pasoj e lëvizjeve të plakave të mëdha nëntokësore ku takohen dy blloqe dhe në epiqendrën e takimit mund të vërehen dridhje më të mëdha. 

Kabil Sulejmani: My3DHome Është Një Risi Për Vendin Tonë

Kabil Sulejmani: My3DHome Është Një Risi Për Vendin Tonë

ZBUKURONI SHTËPITË TUAJA ME TAVANE 3 DIMENSIONALE-MY3D-HOME

Mysheref Iseini; “Deri dje kisha një kulm mbi kokë, tani më edhe atë e humba dhe nuk kam asgjë..”

Mysheref Iseini; “Deri dje kisha një kulm mbi kokë, tani më edhe atë e humba dhe nuk kam asgjë..”

Na u deshën 43 vite që ta ndërtojmë shtëpinë, por uji na e morri për një minutë.

Fustani I Bardhë Simbol I Ditës Së Dasmës

Fustani I Bardhë Simbol I Ditës Së Dasmës

QENDRA MAVROVASJA:ËNDRRA E NUSEVE TË REJA PËR FUSTANIN E BARDHË

Morgan Freeman: Jam 78 vjeçar, i kam miliona dollar në bankë mirëpo tani jam i vetmuar

Morgan Freeman: Jam 78 vjeçar, i kam miliona dollar në bankë mirëpo tani jam i vetmuar

“Më dëgjoni dhe merrni masa nëse doni që ta ndryshoni ardhmërinë tuaj. Dëshiroja që dikush edhe mua të më kishte këshilluar si i ri këtë që do t'ua them juve”

“Jam 78 vjeçar dhe besoj se nuk kam edhe shumë...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.