Intervistë | Kristian Timonie: Zgjedhjet e suksesshme presidenciale e përshpejtojnë procesin e BE

Ambasadori francez në Shkup, Kristian Timonie për Zaman flet për zhvillimet e fundit politike në Maqedoni, për procesin e zgjedhjeve presidenciale, për punën e Prokurorisë Publike Speciale dhe për rolin e Francës në Bashkimin e Evropian dhe në procesin e...

Njomza Beqiri, spikologe : Prindërit janë heronjtë e vërtetë, kurse shoqëria duhet ti mbështet ato

Njomza Beqiri, psikologe : Prindërit janë heronjtë e vërtetë, kurse shoqëria duhet ti mbështet ato

Më përqafo’- Të thash më përqafo ,e din pse?-të ta them ,edhe pse ndoshta nuk do të mundem në mënyrë perfekte,ashtu sic do e kishte shprehur ndokush tjetër.Të thash më përqafo ,sepse unë jam më ndryshe nga ti dhe kam...

Historia e burrit që mundi kancerin me një diete të thjeshtë e të shëndetshme

Historia e burrit që mundi kancerin me një diete të thjeshtë e të shëndetshme

Kris Uork ishte vetëm 23-vjeç në vitin 2003, kur u diagnostikua me një tumor në zorrën e trashë. Ai iu nënshtrua një operacioni, për të hequr një tumor me madhësinë e një topi golfi, si dhe një të tretën e...

BLEGTORIA ËSHTË NJË NDËR DEGËT MË STRATEGJIKE DHE MË FITMPRURËSE

BLEGTORIA ËSHTË NJË NDËR DEGËT MË STRATEGJIKE DHE MË FITMPRURËSE

Maqedonia mbetet vendi më atraktiv për zhvillimin e blegtorisë, bjeshka në malin Sharr së shpejti me panele fotovoltaike.

DHUNË QË LË GJURMË, PASOJË E PAQËNDRUESHMËRISË POLITIKE DHE EKONOMIKE

DHUNË QË LË GJURMË, PASOJË E PAQËNDRUESHMËRISË POLITIKE DHE EKONOMIKE

Imagjinoni sikur të riheni cdo ditë, por jo me goditje e shuplaka, por me komente që dhembin aq shumë sa ju lënë gjurmë të thella psiqike,, dhe kësaj i themi dhunë psikologjike. Kjo shoqëri ka mungesë qendrueshmërie politike, e gjithë...

Intervistë Ekskluzive | Tevdovski: Në 2019 do të kemi përshpejtim të rritjes ekonomike, më shumë para për investime kapitale dhe paga

Intervistë Ekskluzive | Tevdovski: Në 2019 do të kemi përshpejtim të rritjes ekonomike, më shumë para për investime kapitale dhe paga

Paga mesatare këtë vit kishte rritje prej 5,7% ndërsa më parë kishte rritje prej 1 ose 2%

Mila Carovska: Rritja në buxhet e dedikuar kryesisht për përfitime sociale, hapjen e vendeve të reja të punës dhe më shumë çerdhe

Mila Carovska: Rritja në buxhet e dedikuar kryesisht për përfitime sociale, hapjen e vendeve të reja të punës dhe më shumë çerdhe

Intervistë me Mila Carovska, ministre e Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale, e cila për revistën ZAMAN, flet për reformat në këtë ministri, prioritete e kësaj ministrie si dhe për shumë çështje tjera të cilat në mënyrë të drejtpërdrejtë i prekin qytetarët...

Kristian Timonie: Ka ardhur koha, që politika në Maqedoni, të përmbushë më mirë standardet etike dhe praktikat e pritura në kuadër të Bashkimit Evropian

Kristian Timonie: Ka ardhur koha, që politika në Maqedoni, të përmbushë më mirë standardet etike dhe praktikat e pritura në kuadër të Bashkimit Evropian

Situata politike në Maqedoni, pas votimit të ndryshimeve Kushtetuese në Kuvendin e Maqedonisë po shkon drejt normalizimit dhe pritet që të gjitha procedurat për ndryshimet Kushtetuese të mbështeten nga 2/3 e deputetëve në kuvend. Roli i faktorin ndërkombëtar në këtë...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni