Zgjedhjet e prillit do të jenë një test i vështirë për kshz dhe partitë poltike

Evidentimin e zgjedhësve dhe përpunimin i të dhënave duhet ta bëjë KSHZ. KSHZ-ja në bashkëpunim me MPB-në duhet t’i merr të dhënat për evidencimin e zgjedhësve dhe përpunimin i të dhënave të bëhet në KSHZ dhe jo në entin e statistikës. Strukturën e re të Komisionit Shtetërorë Zgjedhorë e pret një punë mjaft delikate për të krijuar një besueshmëri më të madhe sidomos për listat zgjedhore.

Please publish modules in offcanvas position.