Miliona Euro subvencione ndahen për Rajonet Shqiptare

Miliona Euro subvencione ndahen për Rajonet Shqiptare

Flitet se miliona euro janë ndarë për të subvencionuar bujqit. Konkretisht për sa mjete bëhet fjalë?

Neptun me cilësinë dhe garancën që ofron çdo herë do jetë në anën e klientëve

Neptun me cilësinë dhe garancën që ofron çdo herë do jetë në anën e klientëve

NEPTUN me produkte elektronike mbulon 90% të tregut të Maqedonisë

Zgjedhjet e prillit do të jenë një test i vështirë për kshz dhe partitë poltike
Subhi Jakupi, anëtari aktual dhe ish-zv kryetari i KSHZ

Zgjedhjet e prillit do të jenë një test i vështirë për kshz dhe partitë poltike

Evidentimin e zgjedhësve dhe përpunimin i të dhënave duhet ta bëjë KSHZ. KSHZ-ja në bashkëpunim me MPB-në duhet t’i merr të dhënat për evidencimin e zgjedhësve dhe përpunimin i të dhënave të bëhet në KSHZ dhe jo në entin e...

Ligji duhet të vlej për të gjithë qytetarët njësoj, duke mos i anashkaluar edhe politikanët

Ligji duhet të vlej për të gjithë qytetarët njësoj, duke mos i anashkaluar edhe politikanët

Maqedonia tashmë 24 vite është një shtet i pavarur dhe sovran. Gjatë këtyre 24 viteve, kemi kaluar nëpër shumë vështirësi. Një ndër figurat më eminente që akoma është gjallë, dhe që ka ushtruar detyra të rëndësishme në themelimin e institucioneve...

Lule prej sapuni që nuk kalben e as nuk vyshken

Lule prej sapuni që nuk kalben e as nuk vyshken

Lulet e përfituara prej sapuni zanafillën e kanë në qytetin e Edrenes. Sapuni me erë të këndshme prej frutave për herë të parë filluan të prodhohen në shekullin 19.

Dino Merlin, “Arti nuk njeh kufi”

Dino Merlin, “Arti nuk njeh kufi”

Intervistë ekskluzive me këngëtarin e famshëm Ballkanik Dino Merlin

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.