13-15 maj 2020, Universiteti i Tetovës do t’i organizojë online “Ditët e hapura”

13-15 maj 2020, Universiteti i Tetovës do t’i organizojë online “Ditët e hapura”

Bëhu pjesë e ditëve të hapura dhe fillo rrugëtimin e ri bashkë me Universitetin e Tetovës!

Ronaldo u kthye në Itali dhe shkoi në karantinë dyjavore

Ronaldo u kthye në Itali dhe shkoi në karantinë dyjavore

Компаниите Гугл и Епл соопштија дека ќе ја забранат употребата на функцијата за следење на локацијата од апликации што се во развој и работат на забавување на ширењето на новиот коронавирус.

Ademi: Për regjistrim në fakultet me diplomë për arsim të mesëm të mbaruar në këtë vit shkollor

Ademi: Për regjistrim në fakultet me diplomë për arsim të mesëm të mbaruar në këtë vit shkollor

Në institucionet e arsimit të lartë, krahas kushteve tashmë të konfirmuara, do të mund të regjistrohen edhe nxënësit nga vitet e fundit të vitit shkollor 2019/2020 me diplomën nga arsimi i mesëm i mbaruar, publikoi ministri i Arsimit dhe Shkencës...

Edukimi i fëmijëve

Edukimi i fëmijëve

Edukimi dhe mirërritja e fëmijëve përmbledh përkujdesjen për t’i bërë ata të pavarur dhe të përgjegjshëm. Kjo do të thotë t’u jepet atyre një edukim i tillë që të harmonizojë përgatitjen për këtë jetë dhe jetën tjetër, t’i udhëheqë ata...

Natyra dhe teknologjia

Natyra dhe teknologjia

Njeriu me aftësitë e tij të dhuruara nga Zoti është në gjendje të zbulojë, të projektojë dhe të prodhojë gjëra nga më të ndryshmet. Këto aftësi të njeriut që i janë dhuruar nga Zoti, qëllon që shpeshherë të quhen si...

Rastet kur njeriu mund të mos agjërojë

Rastet kur njeriu mund të mos agjërojë

Rastet kur njeriu lirohet nga agjërimi:

  • Sëmundja është një prej atyre rasteve, kur njeriu lirohet nga agjërimi, nëse ajo e dëmton agjëruesin e sëmurë ose ia vonon shërimin, kështu që me këshillim të mjekut specialist të fushës dhe të përkushtuar në...
Bundesliga pritet të rifillojë me 15 maj, Merkel ka dhënë dritën e gjelbër për të vazhduar

Bundesliga pritet të rifillojë me 15 maj, Merkel ka dhënë dritën e gjelbër për të vazhduar

Bundesliga është e vendosur që të rikthehet dhe flitet se e ka marrë dritën e gjelbër për t’u kthyer më 15 maj nga qeverinë gjermane.

Kampionati botëror në not është shtyrë për në vitin 2022

Kampionati botëror në not është shtyrë për në vitin 2022

Federata ndërkombëtare e notit (FINA) e ka shtyrë Kampionatin botëror në not nga viti 2021 për në maj të vitit 2022 në Fukuoka. Datat e reja për ngjarjen janë nga 13 deri 29 maj, pas dy viteve. Ideja është të...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni