Kaevski: Nga Buxheti do të paguhen nga 14.500 denarë për muajin prill dhe maj për sportistët dhe për punonjësit sportiv

Kaevski: Nga Buxheti do të paguhen nga 14.500 denarë për muajin prill dhe maj për sportistët dhe për punonjësit sportiv

Qeveria dje solli dekret me të cilin përcaktohet pagesa e mbështetjes financiare prej Buxhetit në shumë prej 14.500 denarë për sportistët, personat profesionistë dhe administratën sportive për muajin prill dhe maj të këtij viti.

NBA, nga 15 prilli lojtarëve u propozohet reduktimi në 50%

NBA, nga 15 prilli lojtarëve u propozohet reduktimi në 50%

Reduktimi i pagave për shkak të pandemisë koronavirus është një temë që po diskutohet në të gjitha disiplinat sportive dhe kompeticionet e tyre dhe NBA nuk bën përjashtim.

Zgjimi i hershëm çon drejt rreziqeve për sëmundje të ndryshme

Zgjimi i hershëm çon drejt rreziqeve për sëmundje të ndryshme

Organizmi i njeriut është krijuar në mënyrë që, ditën të punojë, ndërsa natën të pushojë. Për shkak të pasojave të caktuara të kësaj, specialistët e gjenetikës nga Universiteti i Alabamës mendojnë se zgjimi i hershëm sjellë rrezik më të madh...

Stadiumi i Dortmundit shndërrohet në një spital Covid-19

Stadiumi i Dortmundit shndërrohet në një spital Covid-19

Futbolli është ndaluar, pothuajse në të gjitha vendet për shkak të COVID-19, megjithatë stadiumet vende vende po shndërrohen në spitale.

Përfundon para kohe sezoni në Belgjikë, Club Brugge kampion

Përfundon para kohe sezoni në Belgjikë, Club Brugge kampion

Nëse në Serie A, La Liga, Premier League, Bundesliga, Eredivisie etj po diskutohet ende për mënyrën sesi dhe datën se kur mund të rifillojnë kampionatet, në Belgjikë kanë marrë vendimin drastik për të mbyllur përpara kohe sezonin futbollistik 2019-2020.

Çmimet e aksioneve të klubeve evropaine në bursa u zvogëluan për shkak të koronavirusit

Çmimet e aksioneve të klubeve evropaine në bursa u zvogëluan për shkak të koronavirusit

Klubet evropiane, të cilat i kanë plasuar aksionet e tyre në bursën ndërkombëtare, janë duke përjetuar probleme për shkak të krizës së shkaktuar nga pandemia e koronavirusit.

Anulohet turiniri i sivjetshëm në Uimbëlldon, për herë të parë pas Luftës së Dytë Botërore

Anulohet turiniri i sivjetshëm në Uimbëlldon, për herë të parë pas Luftës së Dytë Botërore

Për herë të parë pas Luftës së Dytë Botërore është anuluar turniri i tenisit në Uimbëlldon, ndërsa edicioni 134-të do të mbahet prej 28 qershor deri 11 korrik të vitit 2021, kumtuan All England Club (AELTC).

Zyrtare: Shtyhet përsëri ndeshja Maqedoni-Kosovë, publikohen vendimet e marra nga UEFA

Zyrtare: Shtyhet përsëri ndeshja Maqedoni-Kosovë, publikohen vendimet e marra nga UEFA

UEFA ka mbajtur sot një video-konferencë me 55 federatat e saj anëtare, ku janë diskutuar shumë çështje të rëndësishme sa i përket ecurisë së mëtejshme të kalendarit të garave në kampionatet kombëtare dhe ndeshjeve të ekipeve kombëtare.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni