“Shpigell”: Bundesliga vazhdon më 9 maj

“Shpigell”: Bundesliga vazhdon më 9 maj

Bundesliga gjermane do të mund të vazhdojë më 9 maj pa spektatorë, njofton gazeta gjermane “Shpigell”.

Fillon muaji i shenjtë i Ramazanit

Fillon muaji i shenjtë i Ramazanit

Sonte me agimin e diellit për të gjithë myslimanët fillon muaji i shenjtë i agjërimit, Ramazani, ndërsa të gjitha aktivitetet lidhur me këtë festë do të përshtaten me situatën aktuale dhe masat e ndërmarra që të pengohet përhapja e koronavirusit...

Për maturën shtetërore dhe për punën e shkollave dhe kopshteve Qeveria do të vendosë pas festës së 1 Majit

Për maturën shtetërore dhe për punën e shkollave dhe kopshteve Qeveria do të vendosë pas festës së 1 Majit

Lidhur me lehtësimin e masave për të cilat vendimet do të sillen pas 1 Majit, kryeministri Oliver Spasovski, duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve tha se është në fazë përparimtare vendimi për maturën shtetërore për nxënësit të cilët e...

UEFA përgënjeshtron se OBSH ka propozuar ndërprerje të futbollit deri në fund të vitit 2021

UEFA përgënjeshtron se OBSH ka propozuar ndërprerje të futbollit deri në fund të vitit 2021

Qendra evropiane e futbollit (UEFA) i ka mohuar raportet në mediume se është bërë kërkesë nga OBSH të ndërpriten të gjitha ndeshjet deri në fund të vitit 2021.

Platforma Netflix, ka shënuar fitime marramendëse dhe ka punësuar 2 mijë përsona të rinj

Platforma Netflix, ka shënuar fitime marramendëse dhe ka punësuar 2 mijë përsona të rinj

Teksa thuajse e gjithë ekonomia botërore është paralizuar, platforma Netflix, ka shënuar fitime marramendëse dhe ka punësuar 2 mijë përsona të rinj.

Arifi: Komuna e Tetovës filloi me shpërndarjen e laptopëve për nxënësit që kanë mungesë të pajisjeve

Arifi: Komuna e Tetovës filloi me shpërndarjen e laptopëve për nxënësit që kanë mungesë të pajisjeve

Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi ka bërë të ditur se institucioni që ajo e drejton ka filluar me shpërndarjen e laptopëve për nxënësit që kanë mungesë të pajisjeve dhe nuk kanë mundësi ta ndjekin procesin mësimor online informon...

Raport special: Barca me dy skenarë pas pandemisë

Raport special: Barca me dy skenarë pas pandemisë

Udhëheqësia e Barcelonës porositi një ekip menaxherësh të përgatisin raport të veçantë për t’i vlerësuar mundësitë për klubin pasi të shuhet pandemia e koronavirusit.

Një klub i madh anglez humb nga 9 milionë stërlina në javë

Një klub i madh anglez humb nga 9 milionë stërlina në javë

Një ekip i madh anglez ka humbje financiare me vlerë mbresëlënëse prej 9 milionë stërlinave në javë gjatë pandemisë së koronavirusit.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni