Arsimi është themeli i çdo demokracie

Akademia solemne 21 vjetori i themelimit të USHT

USHT ua ndau titullin Doktor nderi i shkencave, diplomatit amerikan Xhejms Perdju dhe kardiokirurgut shqiptar Prof. dr. Omer Xhemali

I mëshoi, i mëshoi, ia mëshuan

Komandanti i Forcave të Jerusalemit të Ushtrisë së Gardit për Revolucion të Iranit, Kasim Sulejmani para tre javëve pohohej që të jetë plagosur rëndë në Siri.

Please publish modules in offcanvas position.