Në Manastir do të shënohet Dita e Alfabetit Shqip

Në Manastir do të shënohet Dita e Alfabetit Shqip

Shqiptarët në Republikën e Maqedonisë sot e shënojnë Ditën e Alfabetit Shqip.

ITSHKSH boton tri vepra me rastin e përvjetorit të Institutit dhe 108 vjetorit të Kongresit të Manastirit

ITSHKSH boton tri vepra me rastin e përvjetorit të Institutit dhe 108 vjetorit të Kongresit të Manastirit

Në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve-Shkup, me rastin e nëntë vjetorit të Institutit, 108 vjetorit të Kongresit të Manastirit dhe 200 vjetorit të protestanizmit tek shqiptarët, ITSHKSH në bashkëpunim me Institutin e studimeve protestante dhe shqiptare, botoi...

WhatsApp-i tani mundëson edhe videotelefonata

WhatsApp-i tani mundëson edhe videotelefonata

WhatsApp vjen me një tjetër risi, atë të videotelefonatave.

Puna para kompjuterit shton nevojën për vitaminën A

Puna para kompjuterit shton nevojën për vitaminën A

Pothuajse të gjithave na lidh puna me kompjuterin dhe na duhet të rrimë shpesh herë me orë të tëra para tij.

Messi ka ndihmuar Argjentinën me para në kohën e krizës

Messi ka ndihmuar Argjentinën me para në kohën e krizës

Gjatë periudhës kur Federata e futbollit argjentinas ishte në krizë, Lionel Messi pagoi tre pjesëtar të sigurimit të ekipit kombëtare me parat e veta.

Çikago Bulls i vetmi fitoi si mysafir në NBA

Çikago Bulls i vetmi fitoi si mysafir në NBA

Ekipi i Çikago Bulls-it është i vetmi që mbrëmë realizoi fitore si mysafir në pesë ndeshjet e NBA ligës.

Në universitete demonstrator mund të punojnë vetëm studentët me mesatare 10

Në universitete demonstrator mund të punojnë vetëm studentët me mesatare 10

Në konkurset e publikuara në universitete thuhet se kandidatët duhet të jenë të diplomuar me gradë magjistër i shkencave ose doktor i shkencave si dhe të kenë të publikuara punime shkencore në revistat ndërkombëtare dhe ato të vendit.

Në SHBA Çelësi Për Fitore Është Debati Në Tv, Kurse Në Vendet Me Demokraci Të Brishtë Fitore Konsiderohet Mungesa E Debatit

Në SHBA Çelësi Për Fitore Është Debati Në Tv, Kurse Në Vendet Me Demokraci Të Brishtë Fitore Konsiderohet Mungesa E Debatit

Debatet televizive ndërmjet kandidatëve për kryetar shteti ose në mes liderëve të partive politike më të mëdha në vend shihen si thelbësore dhe vendimtare që përcaktojnë fituesin. 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni