I mëshoi, i mëshoi, ia mëshuan

Komandanti i Forcave të Jerusalemit të Ushtrisë së Gardit për Revolucion të Iranit, Kasim Sulejmani para tre javëve pohohej që të jetë plagosur rëndë në Siri.

K.K. Forca përsëri fitoi 22 medalje

Me datë 15-11-2015 në Shkup u mbajt Turneu Ndërkombëtarë 13-NËNTORI ku organizatorë ishte K.K. Cvetan Dimov, ku morën pjesë mbi 250 pjesëmarrës nga shumë klube nga Maqedonia Serbia.

K.K. Forca shton medaljet në sirtarët e tyre

Më datë 07-11-2015 u zhvillua turneu Memorial Ndërkombëtarë “NIKOLLA GRDANOVSKI NIKE” ku morën pjesë 37 klube nga Maqedonia, Bugaria etj. Në këtë aktivitet K.K.FORCA arriti të fitoj 14 medalje, 7 të artë, 3 argjendë dhe 4 bronzë.

Please publish modules in offcanvas position.