Rritja e popullsisë së botës brenda 2000 viteve

Rritja e popullsisë së botës brenda 2000 viteve

Videoja e përgatitur nga ana e Population Education tregon rritjen e popullsisë në botë brenda 2000 viteve.

U prezantuan fanellat e Kombëtares shqiptare për "Euro 2016"

U prezantuan fanellat e Kombëtares shqiptare për "Euro 2016"

Federata Shqiptare e Futbollit i ka prezantuar sot tre fanellat me të cilat do të luajë Kombëtarja shqiptare në Europianin francez.

Në Alo doktor! javën e kaluar 1.336 thirrje

Në Alo doktor! javën e kaluar 1.336 thirrje

Në linjën telefonike për këshilla mjekësore 02/15123 - Alo doktor!, javën e kaluar janë regjistruar 1.336 thirrje.

Pikturimi i fytyrave të njerëzve janë parësore, sepse fytyra shpreh karakterin e njeriut

Pikturimi i fytyrave të njerëzve janë parësore, sepse fytyra shpreh karakterin e njeriut

Piktorit që i mjaftojnë vetëm 15 minuta për një portret

Arsimi është themeli i çdo demokracie

Arsimi është themeli i çdo demokracie

Akademia solemne 21 vjetori i themelimit të USHT

USHT ua ndau titullin Doktor nderi i shkencave, diplomatit amerikan Xhejms Perdju dhe kardiokirurgut shqiptar Prof. dr. Omer Xhemali

Kiev mbylli rrugët ajrore për aeroplanët rus

Kiev mbylli rrugët ajrore për aeroplanët rus

Udhëheqësi  ukrainase e cila vazhdon përleshjet në nivel të ulët me Rusinë, vendosi që t'i mbyll të gjitha rrugët ajrore për aeroplanët rus.

Prodhoi trëndafilin bionik!

Prodhoi trëndafilin bionik!

Prova për një lule elektronike të realizuar nga një grup shkencëtarësh në Universitetin Linkopin në Suedi përfundoi suksesshëm.

VLADIMIR PUTIN, Kryetari i Shtetit të Rusisë

VLADIMIR PUTIN, Kryetari i Shtetit të Rusisë

“Aeroplanët ushtarake të Rusisë u rrëzuan brenda kufirit të Sirisë. Pilotët rus nuk ishin kërcënim për Turqinë.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni