HAJDAR EL-IBADI

HAJDAR EL-IBADI

ISIS në Irak morri në shënjestër shkollat, xhamitë, spitalet, rrugicat dhe gjithçka tjetër, mirëpo nga ana tjetër u vranë dhe u shkatërruan me qindra aktivistë të tyre.

Studentë të USHT-së prezantuan aplikacione para përfaqësuesve të kompanisë Google

Studentë të USHT-së prezantuan aplikacione para përfaqësuesve të kompanisë Google

Universiteti Shtetëror i Tetovës, në bashkëpunim me kompaninë Google Inc. sot u mundësoi studentëve nga ky universitet t'i prezantojnë shkathtësitë e tyre kompjuterike për aplikacione softuer, të zbatueshme në jetën e përditshme dhe arsimin në kuadët të aktivitetit Hakaton.

Brendi ndërton lidhjen midis konsumuesit dhe produktit

Brendi ndërton lidhjen midis konsumuesit dhe produktit

“ROLI DHE RËNDËSIA E BRENDIT NË ZHVILLIMIN E NDËRMARRJEVE”

Prodhuesi i dronit kinez dizajnoi një dron që e transporton njeriun

Prodhuesi i dronit kinez dizajnoi një dron që e transporton njeriun

Ndërmarrja kineze Ehang, që bën prodhimin e dronit ka dizajnuar dronin e parë me kapacitet që në të mbaj një personm ndërsa prezantimin e ka bërë publik.

Një motiv modest i çoi drejt ligës më të famshme-NBA

Një motiv modest i çoi drejt ligës më të famshme-NBA

Të pathënat e yjeve të NBA

Vallë a e dinit se fituesi i çmimit “Lojtari më i vlefshëm i vitit 2014”, Kevin Durant, ka pasur dëshirë që të bëhet regjisor.. ndërsa Dwyane Wade, basketbollisti më i njohur i Miami Heat...

Facebook sjell butona të rinj në vend të “Pëlqej”

Facebook sjell butona të rinj në vend të “Pëlqej”

Facebook ka lëshuar më në fund butonat e rinj që shprehin një sërë emocionesh nëpërmjet ikonave të ndryshme.

A Është Ky Fundi Për “Shengenin”?

A Është Ky Fundi Për “Shengenin”?

Si një ide Bashkimi Evropian ka filluar me themelimin e Komunitetit Evropian të Qymyrit dhe Çelikut në vitin 1992 së basku me marrëveshjen Maastrich.

Roboti i Google u lëshua në hapësirë

Roboti i Google u lëshua në hapësirë

Robotin që e bleu gjigandi amerikan Google prej Boston Dynamics në vitin 2013, i cili mban emrin ATLAS, me një lartësi rej 1.75 cm dhe që peshon 81 kg, filmat shkencorë u shndërruan në realitet.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni