Në shkollën e mjekësisë “Pançe Karaxhozov” filloi testi kualifikues

Në shkollën e mjekësisë “Pançe Karaxhozov” filloi testi kualifikues

Edhe krahas kundërshtimeve të një grupi prindërish, me vonesë të vogël testimi filloi. Testimet bëhen një pas një, ndërsa përbëhen nga 15 pyetje për secilën nga dy lëndët, deklaroi për MIA-n, Maja Saliu, drejtoreshë e shkollës së mesme të mjekësisë...

Klop i kritikoi masat e lehta kundër koronavirusit në Angli

Klop i kritikoi masat e lehta kundër koronavirusit në Angli

Menaxheri i Liverpulit, Jirgen Klop i kritikoi masat kundër koronavirusit në Angli duke i krahasuar me ato nga atdheu, Gjermania.

Shkencëtarët izraelitë krijuan maskë që i vret viruset

Shkencëtarët izraelitë krijuan maskë që i vret viruset

Shkencëtarët e Universitetit Tehnion në Haifa, Izrael, kanë bërë të ditur se kanë krijuar maskë mbrojtëse për fytyrë, për më shumë përdorime, që mund të shkatërrojë koronavirusin me ndihmën e nxehtësisë nga karikuesi i telefonit celular.

Testim kualifikues në tre shkolla të mesme, në “Orce Nikollov” nuk do të mbahet testim është miratuar edhe një paralele

Testim kualifikues në tre shkolla të mesme, në “Orce Nikollov” nuk do të mbahet testim është miratuar edhe një paralele

Në Gjimnazin e Shkupit “Orce Nikollov” nesër nuk do të ketë testim kualifikues siç u paralajmërua paraprakisht për shkak numrit të madh të nxënësve të paraqitur me numër të njëjtë të pikëve nga vendet e parapara në Konkurs.

Danimarka lejon rikthimin e tifozëve në stadium, por duhet ta mbajnë distancën sociale

Danimarka lejon rikthimin e tifozëve në stadium, por duhet ta mbajnë distancën sociale

Askush nuk ka nevojë të kujtojë se futbolli nuk është i njëjtë pa tifozët tani, por në Danimarkë nuk është njësoj as me tifozë, pasi ata janë të gjithë duke mbajtur distancën sociale në shkallët e stadiumit.

Pesë pozitivë me koronavirus në Sent Etjen

Pesë pozitivë me koronavirus në Sent Etjen

Klubi i futbollit Sent Etjen ka konfirmuar se testet e lojtarëve dhe të punësuarve kanë zbuluar pesë raste të koronavirusit të ri.

UEFA i lehtësoi rregullat për kontroll financiar të klubeve

UEFA i lehtësoi rregullat për kontroll financiar të klubeve

UEFA përkohësisht i lehtësoi rregullat për ndjekje financiare të klubeve si rezultat i krizës së lidhur me pandeminë e koronavirusit. Sezoni i futbollit në Evropë ishte ndërprerë në muajin mars për shkak të përhapjes së KOVID-19.

Mbështetje financiare për nxënësit e shkollave të mesme dhe studentët nga familjet me të ardhura të ulëta

Mbështetje në para do të marrin të rinjtë nga 16 deri në 29 vjet të cilët vijnë nga familjet me të ardhura të ulëta. Qeveria miratoi tre dekrete të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës me të cilat detajizohet realizimi i...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni