Banka Botërore: Është e mundur që shkollat në rajon të mos hapen deri në vitin e ardhshëm shkollor

Banka Botërore: Është e mundur që shkollat në rajon të mos hapen deri në vitin e ardhshëm shkollor

Pandemia e Kovid-19 tani më kishte ndikim të thellë ndaj arsimit dhe do t’i keqësojë problemet aktuale dhe pabarazitë në arsimin në rajon. Minimizimi i ndikimeve potenciale negative kërkon përgjigje agresive të politikave, ndërsa vendet e Ballkanit Perëndimor tani më...

Qeveria miratoi protokollin për regjistrim në shkolla

Qeveria miratoi protokollin për regjistrim në shkolla

Qeveria ka miratuar Protokollin për përcaktimin e procedurës për regjistrimin e nxënësve në klasën e parë në shkollat fillore, Protokollin për veprim në shkollat e mesme gjatë kohës së regjistrimit të nxënësve në vitin e parë akademik 2020/2021, Protokollin për...

Edicioni 2020/2021 në La Liga do të fillojë më 12 shtator

Edicioni 2020/2021 në La Liga do të fillojë më 12 shtator

Presidenti i La Ligës, Javier Tebas ka njoftuar se sezoni i ardhshëm mund të fillojë më 12 shtator, ndërsa një pjesë e lojtarëve do të humbasin një pjesë të pushimeve.

Ademi i kënaqur me masat për arsimin: Situatë të njëjtë mund të kemi edhe në shtator

Ademi i kënaqur me masat për arsimin: Situatë të njëjtë mund të kemi edhe në shtator

Viti shkollor 2019/2020 do të përfundojë me vendimin e Qeverisë që nxënësit të mos kthehen në bankat deri më 10 qershor.

Liga e parë angleze mund të vazhdojë më 17 qershor

Liga e parë angleze mund të vazhdojë më 17 qershor

Klubet angleze në Ligën e parë angleze u morën vesh që ta vazhdojnë sezonin pas mesit të qershorit. Në këtë rast, kampionati duhet të përfundojë deri më 1 gusht.

Sezoni i ardhshëm i Premier ligës është paraparë të fillojë nga mesi i shtatorit

Sezoni i ardhshëm i Premier ligës është paraparë të fillojë nga mesi i shtatorit

Kryesia e Premier ligës do t’u ofrojë klubeve ta fillojnë sezonin 2020/2021 nga mesi i shtatorit, transmetoi “Dejli mejl”.

Regjistrimet për klasën e parë fillojnë më 1 qershor

Regjistrimet për klasën e parë fillojnë më 1 qershor

Regjistrimi i nxënësve në klasë të parë do të filloj më 1 qershor në të gjitha shkollat fillore të vendit. Për shkak të gjendjes me virusin korona, regjistrimi do të bëhet me orar të caktuar paraprakisht nga shkolla. Në shkollën...

Seria A me plan konkret për vazhdimin e sezonit

Seria A me plan konkret për vazhdimin e sezonit

Seria A ka përpunuar plan për vazhdimin e sezonit, i pezulluar për shkak të koronavirusit, publikojnë mediat italiane.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni