Rama: Feja të futet në shkolla, nuk cënon laicitetin

Rama: Feja të futet në shkolla, nuk cënon laicitetin

Për kryeministrin Rama, ka ardhur koha që shkollat publike të hapin dyert për njohjen e besimeve fetare. Në aktivitetin e organizuar nga Komuniteti Mysliman për ditëlindjen e profetit Muhamed, Rama u shpreh se projekti i qeverisë nuk cënon laicitetin e...

Mijëra besimtarë përkujtojnë Profetin Muhamed (a.s.)

Mijëra besimtarë përkujtojnë Profetin Muhamed (a.s.)

Mijëra qytetarë shqiptarë, u bënë pjesë e programit festiv në përkujtim të Profetit Muhamed, paqja qoftë mbi të, organizuar për të njëmbëdhjetin vit radhazi nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Fondacioni Kulturor e Arsimor “Sema”.

NATA E SHËNUAR REGAIB

NATA E MADHE E REGAIBIT SHËNON FILLIMIN E TRE MUAJVE

Nata e shënuar Regaib, e cila në gjuhën arabe është shumësi i fjalës “ragibe”, që do të thotë dëshirë, prirje, interesim. Besohet se në këtë natë, mëshira, ndihma dhe bujaria e Allahut shpërndahen me të tepërt.

Magjia nuk ekziston, kjo është dhunti nga Zoti

Magjia nuk ekziston, kjo është dhunti nga Zoti

Ejup Shabani ka lindur dhe jeton në fshatin Debresh të Gostivarit, kurse para 20 viteve ai filloi të shkruaj tekste për këngë. Në hollësi Shabani për revistën tonë na tregoni hapat e parë të karrierës së tij si tekst-shkrues:

Një ngjarje interesante nga jeta e Mimar Sinanit

Një ngjarje interesante nga jeta e Mimar Sinanit

Mimar Sinani gjatë jetës së tij ka ndërtuar:

Filmi "Shok" nuk fiton Oscarin

Filmi "Shok" nuk fiton Oscarin

Në Los Angeles u mbajt edicioni  88 i Oscarit. Për herë të parë në listën për të fituar Oscarin u gjind edhe një film shqiptarë.

DiCaprio fiton Oscarin

DiCaprio fiton Oscarin

Aktori Leonardo DiCaprio është klasifikuar si aktori më i mirë. Gjatë ceremonisë së ndarjes së çmimeve në Oscar, DiCaprio ka marrë çmimin si aktori më i mirë, për rolin e tij në filmin "The Revenant".

Kreativiteti dhe İnovacioni Sfidë Për Brezat e Rinj

Kreativiteti dhe İnovacioni Sfidë Për Brezat e Rinj

Multikultura me seli në Tetovë, tashmë disa vite është aktive sidomos në organizimin e projekteve të ndryshme.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni