Pikturimi i fytyrave të njerëzve janë parësore, sepse fytyra shpreh karakterin e njeriut

Pikturimi i fytyrave të njerëzve janë parësore, sepse fytyra shpreh karakterin e njeriut

Piktorit që i mjaftojnë vetëm 15 minuta për një portret

Ajvari vështirë të përgatitet, por ja vlen të shijohet

Ajvari vështirë të përgatitet, por ja vlen të shijohet

Në trevat Ballkanike si çdo herë dimrat janë të ftohta, dhe që prej verës duhet të kujtojmë edhe për dimër. Përgatitjen e turshive të ndryshme, shumica e familje e kanë traditë shumë vjeçare.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni